Za godzinkę zaczną już pisać. Proszę o modlitwę za mojego najstarszego. Żeby ogarnął to, co umie i nie przejmował się tym, czego nie wie. Oczywiście + za wszystkich gimnazjalistów, zwłaszcza tych zestresowanych niepewną sytuacją z powodu strajku.
Moja też pisze również ja polecam I moja też zestresowana ale bardziej tymi nienaturalnymi warunkami 1 cisza i pustka w szkole 2 rozsadzeniem. pojedynczo w ławkach 3 galowym strojem
Mój zestresowany nie jest, ale wiem, ze sporo młodzieży się denerwuje. Dla mnie to pierwszy taki większy egzamin u dzieci, wiec nie ukrywam, ze się rano wzruszyłam, kiedy wyjeżdżał. Jakiś taki przełom w życiu małolatów, jakby nie było.
Toż młodzież wie że ten egzamin jest bezsensu i bez znaczenia dla większości ...to czym się maja denerwować? Nie wiem jak u was ale tu w okolicy jest więcej miejsc w szkolach niż uczniów
za Waszych i wszystkich zdających gimnazjalistów + mój ósmoklasista więc przypomnę się z prośbą o modlitwę za kilka dni, o ile egzamin się odbędzie oczywiście
Mój pierworodny zdecydowanie wyluzowany. Koszula i spodnie od wczoraj elegancko sobie wypracowane czekały. U nas też look najważniejszy.
Przyznam szczerze, że nie rozumiem jak można tak na pelnym luzie podchodzić. Ja bym była spokojna jakbym wszystko umiała. A to raczej nie ten przypadek:)
O, wspieram wszystkich rodziców. U nas dziś też pisemne (I ustne) ale 1 i 2 SP w ED. Do egzaminu gimnazjalnego mam zamiar być kwiatem lotosu, póki co jestem kłębkiem nerwów +++
Mój zupełnie na luzie, jak zawsze. Ale u nas nikt się nie denerwuje, egzamin jakich wiele. Poszedł w muszce, która ma do stroju w orkiestrze Kazałan zdjąć, ale nie chciał. Buty wypastowal. Rano przed 7 poszedł się wyspowiadać. Mam nadzieję że nie ominie połowy pytań przez nieuwagę , to jego największy problem;)
Komentarz
I moja też zestresowana ale bardziej tymi nienaturalnymi warunkami
1 cisza i pustka w szkole
2 rozsadzeniem. pojedynczo w ławkach
3 galowym strojem
+++Za gimnazjalistów !!!!
+
Nie wiem jak u was ale tu w okolicy jest więcej miejsc w szkolach niż uczniów
mój ósmoklasista więc przypomnę się z prośbą o modlitwę za kilka dni, o ile egzamin się odbędzie oczywiście
Stresik raczej motywujący
Przyznam szczerze, że nie rozumiem jak można tak na pelnym luzie podchodzić. Ja bym była spokojna jakbym wszystko umiała. A to raczej nie ten przypadek:)
A, fakt. No to te ódmoklasisty. Czy co tam nam kolejna rewolucja w oświacie przyniesie.