Nissan env200 Evalia | Fully Charged (24 kWh - b. mała bateria, tylko 20 kWh jest faktycznie w użyciu, zasięg poniżej 100 km) i jeszcze Audi A2 2005 benzynowe i diesel. Trochę za dużo jak na nas.
A tu opowieść science fiction o tym jak Bjørn Nyland popycha koleje auto: Nio ES8 1000 km challenge
Ehh preyboy właśnie weszłam żeby napisać że kupię Zafirę i teraz to już na pewno... Najlepiej 1,8 gaz . . Nie z tych najnowszych.. i tanio tj. jakoś do 9 tysi max.. Ew. Coś podobnego Sharana/ C8 ośmioosobowy ..
Mamy do sprzedania auto - w sam raz dla wielodzietnych, szczegóły poniżej: 1. VW Sharan, rocznik 2008, 1,9 TDI 2. 323k km 3. 7 miejsc, hak, II-gi komplet kół (alu), 3 tablice 4. wszystkie serwisy, naprawy na bieżąco 5. był z nami na Bornholmie, Litwie, prawie w całej Polsce 6. woził sofy z Ikea, ule do pasieki, wersalki, pomoc dla Polonii, harcerzy :-)
Ktoś jeździł Peugeot 807? @PawelK ? szukamy czegoś niedrogiego, bo wyrośniemy zaraz z naszego volvo v40… Z obecnego auta jesteśmy bardzo zadowoleni, chętnie byśmy kupili XC90… ale to tak nieekonomiczne, ze żal.
Dzięki. Sprzedawać na razie raczej nie będziemy... Za taki samochód nie dostaniemy wiele, a drugie auto przez jakiś czas nam się przyda. Chociaż dzisiaj czytałam o jakimś nowym podatku od starych samochodów... No cóż.
Ostatnio mechanik doradził mi kupować auta używane z salonu. No i kupiłem pandę za 10k Myślę że oszczędzę jeżdząc nim na gazie. A co do peugeota https://cdm.otomoto.pl/inventory?keyword=807
Komentarz
Nie komentuję tam, bo dali mi bana za robienie sobie jaj z Unii Jewropejskiej.
The Late Brake Show
Nie linkuję bo linki nie działają.
(24 kWh - b. mała bateria, tylko 20 kWh jest faktycznie w użyciu, zasięg poniżej 100 km)
i jeszcze Audi A2 2005 benzynowe i diesel. Trochę za dużo jak na nas.
A tu opowieść science fiction o tym jak Bjørn Nyland popycha koleje auto:
Nio ES8 1000 km challenge
1. VW Sharan, rocznik 2008, 1,9 TDI
2. 323k km
3. 7 miejsc, hak, II-gi komplet kół (alu), 3 tablice
4. wszystkie serwisy, naprawy na bieżąco
5. był z nami na Bornholmie, Litwie, prawie w całej Polsce
6. woził sofy z Ikea, ule do pasieki, wersalki, pomoc dla Polonii, harcerzy :-)
Cena 20kPLN
Zapraszamy
szukamy czegoś niedrogiego, bo wyrośniemy zaraz z naszego volvo v40…
Z obecnego auta jesteśmy bardzo zadowoleni, chętnie byśmy kupili XC90… ale to tak nieekonomiczne, ze żal.
Chociaż dzisiaj czytałam o jakimś nowym podatku od starych samochodów... No cóż.