Ja polecam Okolice Sejn czyli Suwalszczyzna. Jezioro w każdej wsi, cicho, nie ma tłoku. My byliśmy w miejscowości Kukle. Koło ośrodka zejście do jeziora, na plaży kilka osób.
dziękuje za wcześniejsze polecenia, ale żona wraz z dziećmi zdecydowali że ma być Zakopane lub najbliższe jogo okolice. Jeśli ktoś był, może polecić to z góry dziękuję
Ja ze swojej strony polecam ośrodek Zawiaty na Kaszubach - bardzo fajne miejsce, ale w tym roku ceny kosmos
Na Krutyni to ciszy i spokoju nie znajdą, chyba że poza sezonem. Tam jest ruch, jak na Marszałkowskiej. Jeden z najgorszych biwaków nad Bełdanami, mąż z siekierką pełniący dyżur w nocy przy namiotach, brr
Na Krutyni to ciszy i spokoju nie znajdą, chyba że poza sezonem. Tam jest ruch, jak na Marszałkowskiej. Jeden z najgorszych biwaków nad Bełdanami, mąż z siekierką pełniący dyżur w nocy przy namiotach, brr
im bliżej Rucianego, tym gorzej, ale w górze szlaku może być całkiem spokojnie, sprawdzone w zeszłym roku, na początku sierpnia
zdaje się, spływy jednodniowe, te najbardziej masowe, puszczane są dopiero z Krutynia
Przeglądam oferty i taki domek np. na Kaszubach na tydzień na 6os za 7/8tys zł hmmm rozwala mi system A co jak będzie przez tydzień lał deszcz ? Robią zwrot klimatycznego
Przeglądam oferty i taki domek np. na Kaszubach na tydzień na 6os za 7/8tys zł hmmm rozwala mi system A co jak będzie przez tydzień lał deszcz ? Robią zwrot klimatycznego
No niestety, z pogoda to ruletka Troche drogie te domki, może zobacz wynajem od kogoś indywidualnie, a nie ośrodki. Powinno być taniej. Tylko bez animacji.
Chyba sobie, @asiao, upatrzyłaś jakieś lanserskie domki ze slowhop czy innego portalu dla wymagających, z gustownym wnętrzem, widokiem na jezioro, sauną i basenem, że taka cena
Komentarz
http://www.wczasyuboguslawa.pl/?fbclid=IwAR3LNPDQFVMcLOMI9cNZvVY6kVPdUmHPwzuZT1Vbe1LNy0qKzyVDlye5wuU
A pod podkładem to już w ogóle cichutko.
Ja ze swojej strony polecam ośrodek Zawiaty na Kaszubach - bardzo fajne miejsce, ale w tym roku ceny kosmos
Wyglądem nie zachwyca ale moim zdaniem to świetny punkt. Jest fantastyczne wyżywienie, atrakcje i super cena
Wyglądem nie zachwyca ale moim zdaniem to świetny punkt. Jest fantastyczne wyżywienie, atrakcje i super cena
https://mazurypttk.pl/szlak-krutyni/
ale w górze szlaku może być całkiem spokojnie, sprawdzone w zeszłym roku, na początku sierpnia
zdaje się, spływy jednodniowe, te najbardziej masowe, puszczane są dopiero z Krutynia
A co jak będzie przez tydzień lał deszcz ? Robią zwrot klimatycznego
Są jeszcze wolne terminy i ceny też nie są wygórowane.
Pozdrowienia!!!