Werka miała na myśli że w chrześcijaństwie o problemach się rozmawia... a może stosuje chrzescijaństwo zamiennie z demokracją...? A kij, cos tam chciała przekazac no i mozemu tu o tym porozmawiac... chyba...
Wiele osób się bulwersuje tym wątkiem. Na przykład na portalu gay.pl:
kjakowiaczek :: dzisiaj 5:56 Najfeld już mnie [nie] zdziwi. Myślałem, że ona jest jedną z niewielu tak otumanionych ludzi w Polsce, niestety jak bardzo się myliłem stwierdziłem po poczytaniu niektórych postów tutaj: link wielodzietni.org/ (polecam temat "seks oralny jest moralny") I to wszystko młodzi ludzie...
Psychiatra :: dzisiaj 17:39 Za bardzo się przejmujesz. Rodziny wielodzietne w Polsce w zdecydowanej większości są albo bardzo religijne, albo patologiczne, albo jedno i drugie. Biorąc to pod uwagę światopogląd tych osób podobnie jak poziom intelektualny musi być mocno ograniczony - co widać po wypowiedziach.
Za bardzo się przejmujesz. Rodziny wielodzietne w Polsce w zdecydowanej większości są albo bardzo religijne, albo patologiczne, albo jedno i drugie. Biorąc to pod uwagę światopogląd tych osób podobnie jak poziom intelektualny musi być mocno ograniczony - co widać po wypowiedziach.
Huuuumm co by tu odpisać â?? jako patologiczny katol z ograniczonym poziomem intelektualnym muszę powiedzieć że nie potrafię zrozumieć jak pedał razem z drugim pedałem może czerpać przyjemność z seksu .Zbiera mnie na wymioty jak tyko sobie o tym pomyślę .Czy nie lepiej by było gdyby wsadził sobie kawał drąga w TYŁEK?
Piotr
[cite] Maciek:[/cite] Biorąc to pod uwagę światopogląd tych osób podobnie jak poziom intelektualny musi być mocno ograniczony - co widać po wypowiedziach.
Chciałam napisać, że się posikałam ze śmiechu, ale to przecież nie jest wątek o wydzielinach...
Szkoda, że tak musisz. I wierz mi, to nie jest postawa chrześcijańska, a myślę, że przynajmniej w deklaracjach ją wyznajesz.
Na 100% nie jest ale on nie deklarowaał sie jako chrzescijanin tylko jako katolik... a może cos pomyliłem...ale deklarował
ps
wierzyc to ja wierze w ewolucje, a jak ktos mi mówi ze jest chrześcijanin żądam faktów
Rodziny wielodzietne w Polsce w zdecydowanej większości są albo bardzo religijne, albo patologiczne, albo jedno i drugie.
Jaka ma być moja reakcja na tak tendencyjne stwierdzenie?
Czy będąc katolikem mam się z tego cieszyć ?czy mam nadstawić drugi policzek?-
jeśli tak to proszę bardzo.
Biorąc to pod uwagę światopogląd tych osób podobnie jak poziom intelektualny musi być mocno ograniczony - co widać po wypowiedziach.
Komentarz
Przecież było "do usunięcia".
Jakoś niesmak mnie wziął po wątku wydzielinowym.
kjakowiaczek :: dzisiaj 5:56
Najfeld już mnie [nie] zdziwi. Myślałem, że ona jest jedną z niewielu tak otumanionych ludzi w Polsce, niestety jak bardzo się myliłem stwierdziłem po poczytaniu niektórych postów tutaj: link wielodzietni.org/ (polecam temat "seks oralny jest moralny") I to wszystko młodzi ludzie...
Psychiatra :: dzisiaj 17:39
Za bardzo się przejmujesz. Rodziny wielodzietne w Polsce w zdecydowanej większości są albo bardzo religijne, albo patologiczne, albo jedno i drugie. Biorąc to pod uwagę światopogląd tych osób podobnie jak poziom intelektualny musi być mocno ograniczony - co widać po wypowiedziach.
Huuuumm co by tu odpisać â?? jako patologiczny katol z ograniczonym poziomem intelektualnym muszę powiedzieć że nie potrafię zrozumieć jak pedał razem z drugim pedałem może czerpać przyjemność z seksu .Zbiera mnie na wymioty jak tyko sobie o tym pomyślę .Czy nie lepiej by było gdyby wsadził sobie kawał drąga w TYŁEK?
Piotr
Mnie też, ale żeby od razu usuwać :shocked:
...no cóż, taki jestem:tooth:
Piotr
Piot
prostak...
a wiesz ze na swiecie jest takie plemie lepiejów
Lepiej przystać do Lepiejów
niźli mieć przyjaciół gejów?
Lepiej być prostakiem prostym
niźli Werki czytać posty?
Na 100% nie jest ale on nie deklarowaał sie jako chrzescijanin tylko jako katolik... a może cos pomyliłem...ale deklarował
ps
wierzyc to ja wierze w ewolucje, a jak ktos mi mówi ze jest chrześcijanin żądam faktów
Jaka ma być moja reakcja na tak tendencyjne stwierdzenie?
Czy będąc katolikem mam się z tego cieszyć ?czy mam nadstawić drugi policzek?-
jeśli tak to proszę bardzo.
Biorąc to pod uwagę światopogląd tych osób podobnie jak poziom intelektualny musi być mocno ograniczony - co widać po wypowiedziach.
Niestety trzeciego policzka nie mam.
P.S. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom.:bigsmile:
Piotr
Jak Fidel Bogu, tak Bóg Kubie.