ale przyznaj się tak po "chrześcijańsku" - jak się czujesz jako rodzina
"bardzo religijna, albo patologiczna, albo jedno i drugie"
tylko z tego powodu że masz tyle dzieci, ile chciałaś???
Wiesz, co? mnie to w ogóle nie dotyka, po prostu jest tak, że pewne sformułowania, zwłaszczcza spo klawiaur anonimowych ludzi, nie są w stanie mnie obrazić.
[cite] Werka:[/cite]Netykietę, Małgorato, netykieta. I przy okazji, ta nadmierna emocjonalność nie pozwala Ci nawet budować zdań, zgodnie z zasadami polskiej składni. Panuj nad emocjami. "Panowanie nad sobą jest największą władzą".
Za to Ty jesteś poprawna na wszystkich płaszczyznach. Aż się niedobrze robi.
Moi drodzy
Biorąc pod uwagę moje wypowiedzi na tym wątku, chcialbym wszystkich bardzo przeprosić. Nie chcę aby z mojego powodu na forum dochodziło do kłótni. Nie było moją intencją skłócanie forumowiczów.
Dla usprawiedliwienia moge tylko wspomnieć, że poniosły mnie emocje, wynikające ze złych doświadczeń z przeszłości (byłem kilka razy nagabywany przez pedałów).
Także przepraszam:whorship:
P.S.
Może faktycznie panie adminie usunąć ten wątek:tooth:
[cite] marko:[/cite]nigdy nie szukałem niczego związanego z gejami, nigdy nie wchodziłem na ich strony, bo jakoś ten temat w kręgu moich zainteresowań nie jest...
Wydaje Ci się, że nie jest? Ale jak trafisz na kogoś, kto tam zagląda, to się wypytujesz z wypiekami na twarzy.
Komentarz
ale przyznaj się tak po "chrześcijańsku" - jak się czujesz jako rodzina
"bardzo religijna, albo patologiczna, albo jedno i drugie"
tylko z tego powodu że masz tyle dzieci, ile chciałaś???
Wiesz, co? mnie to w ogóle nie dotyka, po prostu jest tak, że pewne sformułowania, zwłaszczcza spo klawiaur anonimowych ludzi, nie są w stanie mnie obrazić.
To chyba nie brzmi zbyt sympatycznie?
To córka moja podziękowała, chyba się nie liczy, bo ona nie umie czytać.
Biorąc pod uwagę moje wypowiedzi na tym wątku, chcialbym wszystkich bardzo przeprosić. Nie chcę aby z mojego powodu na forum dochodziło do kłótni. Nie było moją intencją skłócanie forumowiczów.
Dla usprawiedliwienia moge tylko wspomnieć, że poniosły mnie emocje, wynikające ze złych doświadczeń z przeszłości (byłem kilka razy nagabywany przez pedałów).
Także przepraszam:whorship:
P.S.
Może faktycznie panie adminie usunąć ten wątek:tooth:
Piotr
Generalnie to źle, że coś takiego sugerujemy.
Jesteście wspaniali:whorship::whorship::whorship:
Satysfakcji gejom nie dam - wolę umrzeć :tooth:
Piotr
Nie sądzę, by było to wynikiem miłosierdzia czy gorliwej religijności.
Ale - ponoć nigdy nie zrozumiemy kobiet... (-;
Ja tam jestem umiarkowany. Jak Taw.
W ramach gorliwej religijności, polskiego katolicyzmu, chrześcijaństwa i jak sobie tam nazwiesz mogę pokropić Ci łózko wodą święconą.
Ten wątek :cool:
A o innastrona.pl wiedziałeś?
Mona - nie obrażam się, bo jestem tolerancyjny :tooth:
Jakie tam hobby... ciężka i męcząca praca czasami... nogi to aż w d... włażą