"2 tys. billboardów promujących zrównoważoną gospodarkę leśną i ochronę przyrody miało stanąć na terenach Leśnych jeszcze przed wyborami parlamentarnymi, jednak planu nie udało się zrealizować."
Co to za debile dokonali tego bulwersującego odkrycia?
Rozumiem że nie podoba ci się Kaczyński, mi też, ale żeby od razu Tusk ?
Nie popieram Tuska, ale jeszcze bardziej nie zgadzam się na to,co przez te osiem lat zrobiło PiS. Tak,wiem,wg wielu żadnych afer nie było, wszystko jest ok, więc raczej na tym porzestanmy
Najwięksi wrogowie Polski to sam PiS Póki co to on najbardziej naszkodzil,rozkradli i wyprowadził kupę kasy
Kłamstwo.
No oczywiście Kłamstwo Twoja naiwność byłaby wzruszająca gdyby była jednak naiwnością a wyłącznie tępym zaprzeczaniem, bo przecież w tvpis ani w mediach rządowych o tym nie mówią O projektach ncbir też nic nie wiesz, kasie pompowanej w spółki czy funkcje powstałe na chwilę przed ogłoszeniem konkursu. Czarnek też milionów nie rozdawała fundacjom i podmiotom związanym z obecną wladzą To wszystko wymysły. Oczywiście
Komentarz
Ależ jest dokładnie odwrotne. Reaguję na rzeczywistość i wyciągam z niej wnioski.
https://www.onet.pl/informacje/onetpoznan/zaskakujace-odkrycie-grzybiarzy-billboardy-za-35-mln-zl-w-lesie-pod-poznaniem/lb6fx2x,79cfc278
Co to za debile dokonali tego bulwersującego odkrycia?
Tak,wiem,wg wielu żadnych afer nie było, wszystko jest ok, więc raczej na tym porzestanmy
Póki co to on najbardziej naszkodzil,rozkradli i wyprowadził kupę kasy
masz rację
A o jakie leki ci chodzi. Nie zażywam żadnych.
Może takiej jak Radek Sikorski?
Kłamstwo
Twoja naiwność byłaby wzruszająca gdyby była jednak naiwnością a wyłącznie tępym zaprzeczaniem, bo przecież w tvpis ani w mediach rządowych o tym nie mówią
O projektach ncbir też nic nie wiesz, kasie pompowanej w spółki czy funkcje powstałe na chwilę przed ogłoszeniem konkursu.
Czarnek też milionów nie rozdawała fundacjom i podmiotom związanym z obecną wladzą
To wszystko wymysły. Oczywiście