+++
ja w ogóle już staram się codziennie pamiętać o wszystkich forumowiczach , którzy oczekują dziecka , właśnie je stracili albo przeżywają różne trudnośći
Jak będziesz potrzebować czegokolwiek innego to pisz. Mój mąż ma w tych sprawach rzadki talent nieprodukowania bubli. On po prostu we wszystkim jest perfekcjonistą
Modlę się za wszystkich forumowiczów zwłaszcza za tych spodziewających się dzidziusiów i przeżywającymi trudności. W ogóle to forum sprawia że modlę się więcej niż zwykle:cool:
Komentarz
ja w ogóle już staram się codziennie pamiętać o wszystkich forumowiczach , którzy oczekują dziecka , właśnie je stracili albo przeżywają różne trudnośći
Magg i mona podam Wam linka na allegro ale wystawimy je ponownie na allegro po nowym roku.
półka 1
półka 2
I zwiększymy ofertę. Bo mamy jeszcze kilka projektów gotowych do wystawienia. Wszystkie są autorstwa mojego męża.
+++
Pamiętam o Asi i wszystkich oczekujących i tych co stracili dzieciątko.
@Agata
niepotrzebne tylko to zdjęcie z drzwiami łazienkowymi, a półki bardzo fajne :thumbup:
Szkoda, że nie potrzebuję półek...
Modlę się za wszystkich forumowiczów zwłaszcza za tych spodziewających się dzidziusiów i przeżywającymi trudności. W ogóle to forum sprawia że modlę się więcej niż zwykle:cool:
Masz w domu Józefa. Niechaj się mąż zainteresuje duchowością św. Escrivy to w sam raz dla niego. Chyba że już jest zainteresowany.
za wszystkich opłakujących i oczekujących
Agato+
...i we wszystkich intencjach
+