[cite] Tomasz i Ewa:[/cite]A co muzułmanki obcinają???
T:bigsmile:
One nie, ale żeby taką dostać za żonę (mam na myśli Arabkę) trzeba przyjąć islam - wiem coś o tym, mam w końcu takową w rodzinie.
Jedyna pociecha, że na Zachodzie, robi się to u lekarza w narkozie.
[cite] Tomasz i Ewa:[/cite]A co muzułmanki obcinają???
One nie, ale żeby taką dostać za żonę (mam na myśli Arabkę) trzeba przyjąć islam - wiem coś o tym, mam w końcu takową w rodzinie.
[cite] Tomasz i Ewa:[/cite]Wyznać wiarę w Mahometa pod narkozą?
Pełen szacunek.
Najpierw pozbywa się napletka (w gabinecie lekarskim, pod narkozą), a dopiero później wyznaje wiarę.
A noc poślubna, to duuużo później jest. Dopiero po ichnim ślubie przed imamem, po cywilnym dziewczyna nadal w domu rodziców mieszka.
[cite] Tadeusz:[/cite]Jeśli ją nawróci i ochrzci, to uratuje przed potępieniem.
Â?Idźcie na cały świat i głoście Ewangelię wszelkiemu stworzeniu!
16 Kto uwierzy i przyjmie chrzest, będzie zbawiony; a kto nie uwierzy, będzie potępiony.
Kto z katolików głosi Słowo Boże od domu do domu, od drzwi do drzwi - jak nakazał Jezus swoim naśladowcom?
Kto z katolików naucza według Biblii i uczy czcić imię Bożę Jehowa lub Jahwe?
Kto chrzci przez całkowite zanurzenie na znak oddania się Bogu na służbę i pełnienie Jego woli - tak jak to Jan Chrzciciel uczynił chrzcząc Jezusa?
- Bo nie katolicy...
Wiesz co to jest NEOKATEHCHUMENAT???????????????:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
[cite] EwaGramp:[/cite]Ten problem poruszała kiedyś p.Drzyzga w swoim programie w TVN, i wiele kobiet skarżyło się na niesprawiedliwe decyzje katolickiej hierarchii - bez poważnego powodu rozwiązującej długoletnie małżeństwa na żądanie ich mężów.
Komentarz
Oczywiście. Choć może nie w ten sposób, jak byś oczekiwał.
Nawet Klarcia Zydów nawraca, jednak nie ciągnie ich za pejsy do Kościoła.
uwierzę, jak Klarcia się na katolicyzm nawróci:bj:
hehehe
Z tym różnie bywa, czasem napletek udaje się ocalić - gorzej jest zakochać się w muzułmance.
?????
Najpierw pozbywa się napletka (w gabinecie lekarskim, pod narkozą), a dopiero później wyznaje wiarę.
A noc poślubna, to duuużo później jest. Dopiero po ichnim ślubie przed imamem, po cywilnym dziewczyna nadal w domu rodziców mieszka.
"Warto poświęcić chwilę dla wieczności"
Łza się w oku kręci
ze strażnicy?:cx:
Egzorcyzm raz proszę!
Zreszta nie tylko po domach,po ulicach też.:bigsmile:
Ci co chodzą po domach jak jehowi?