Mokre chusteczki są z nami non stop od 10 lat nawet jak nie mamy dzieci pieluvhowych .. niezastąpione.. aczkolwiek kredki świecowe ze ściany spróbuje gąbka chińska bo jednak nie zeszły
Mokre chusteczki są z nami non stop od 10 lat nawet jak nie mamy dzieci pieluvhowych .. niezastąpione.. aczkolwiek kredki świecowe ze ściany spróbuje gąbka chińska bo jednak nie zeszły
Na pierwszym miejscu jest wymieniony płyn do mycia naczyń, potem płyn do demakijażu, kolejno: benzyna ekstrakcyjna i szare mydło. W artykule szerzej o tym.
Z butów częściowo puściło, resztę najmniejszymi nożyczkami po włosku prawie wycinałam. spodnie wydają się być ok- płyn do mycia naczyń, mydełko (nie znam nazwy, dostałam od siostry, piorę nim buty sportowe i jest sztosem ) i odplamiacz dr. Beckamnn. Teraz piora się jeszcze w pralce. Oby puściło.
Komentarz
jak się tego pozbyć teraz
spodnie wydają się być ok- płyn do mycia naczyń, mydełko (nie znam nazwy, dostałam od siostry, piorę nim buty sportowe i jest sztosem ) i odplamiacz dr. Beckamnn. Teraz piora się jeszcze w pralce. Oby puściło.