U mnie to się nazywało blok czekoladowy:bigsmile:
Też z pokruszonymi herbatnikami, ale kroił się całkiem dobrze. Może proporcje były inne. Też mnie ostatnio naszła ochota.
Natomiast dziś zabieram się za sernik Odrobinki (oczywiście za robienie, bo do konsumpcji jeszcze daleko i nie ma pewności, czy się w ogóle odbędzie)
Olesia, wczoraj zrobiłam czekoladę z Twojego przepisu, jest pyszna. Dziękuję :ih:
Podzieliłam na części i miałam z pokruszonymi herbatnikami, płatkami kukurydzianymi, m&m'sami, rodzynkami i sezamem... Ale najlepsza dla nas jest ta z herbatnikami :bigsmile:
Komentarz
Też z pokruszonymi herbatnikami, ale kroił się całkiem dobrze. Może proporcje były inne. Też mnie ostatnio naszła ochota.
Natomiast dziś zabieram się za sernik Odrobinki (oczywiście za robienie, bo do konsumpcji jeszcze daleko i nie ma pewności, czy się w ogóle odbędzie)
Uwielbiam to Olesia!!!
Monia! Przy naszych dzieciach wybiegamy te zbędne kilogramy...! O.:bigsmile:
Myślałam o wariacji Beci z m&msami, hm?
Ja też. Szczególnie w Wielkim Poście, gdy jadam słodycze tylko w niedziele.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Bo jak nie wypić kawusi z rodzicami... a jak kawusia to musi być coś słodkiego...
W Gdańsku nawet ta czekolada domowa już tak nie smakuje...
Szczerze mowiac to ja sie ciesze ze cukier drozeje.....
Łudze sie ze bedzie mi trudniej jesc :bk:
Mama kiedyś zalewała płatki owsiane taką czekoladą. One tak fajnie pęczniały i były pyszne...
Wielki Post a my o słodyczach, pięknie...
Podzieliłam na części i miałam z pokruszonymi herbatnikami, płatkami kukurydzianymi, m&m'sami, rodzynkami i sezamem... Ale najlepsza dla nas jest ta z herbatnikami :bigsmile:
mini marshmallows - ale napisalam pianki bo nie wiem czy kazdy zna:)
A mi się w tej czekoladzie podoba to, co doskonale potwierdza ten wątek.
Można do niej wrzucić właściwie wszystko:bigsmile:
w granicach rozsądku. Cebuli nie polecam
:rolling::rolling::rolling:
w PL mozna:)
Te pianki teraz za mną chodzą... nie muszą być mini... jakiekolwiek bym zjadła...
Sa z ogniska Na patykach,takie duuze,zrobimy Na ogrodku;-)