Aktualizacja, żeby było łatwiej się połapać: 3. ks. Mieczysław Maliński "Nasz Papierz" 4. "Jan Paweł II w Polsce 1979-1983" Instytut Wydawniczy Pax 6.
"Jezus Chrystus wczoraj dziś i na wieki - Przemówienia z Pielgrzymki
Apostolskiej Ojca Świętego do Polski w 1997 roku" KAI Apostolicum 7. Marek Lasota "Donos na Wojtyłę" 16 ks. Wiesław Niewęgłowski (red.) "Moje spotkania z Janem Pawłem II" 22. Józef Tischner "Historia filozofii po góralsku" 25. Antoni Gołubiew "Listy do przyjaciela. Gdy chcemy się modlić" (zabytek z 1955 r.) 26. Redemptoryści "Matka Boża Nieustającej Pomocy. Ikona, łaski i sanktuaria" 27. Jacek Moskwa "Pątnicy" 28. "Wybrał ich Bóg. Święci i błogosławieni redemptoryści" 29. ks. Stanisław Nowak "Chrześcijaninem jestem" 30. Małgorzata Odziemkowska "Młodość jest bogactwem" 35. ks. Józef Jachimczak "Bł. Fryderyk Ozanam" 36. "Zanurzeni w miłosierdziu" oprac. ks. Wojciech Kubacki 38. ks. Mariusz Bernyś "Przyszedłem po miłosierdzie" 39. Jose Maria Salaverri "Może Bóg przemówi do mnie" 40. Andrzej Łubieński "Ikona Matki Bożej Nieustającej Pomocy w Mościskach. Modlitewnik" 44. o. Korneliusz Jackiewicz " Miłość bez miary" 45. Duchowość Redemptorystowska "Św. Klemens Hofbauer patron jednoczącej się Europy" 46. Nowenna do Matki Bożej Częstochowskiej 47. ks. Eugeniusz Makulski "Powołanie i służba"
Aktualizacja: 25. Antoni Gołubiew "Listy do przyjaciela. Gdy chcemy się modlić" (zabytek z 1955 r.) 27. Jacek Moskwa "Pątnicy" 35. ks. Józef Jachimczak "Bł. Fryderyk Ozanam" 36. "Zanurzeni w miłosierdziu" oprac. ks. Wojciech Kubacki 38. ks. Mariusz Bernyś "Przyszedłem po miłosierdzie" 44. o. Korneliusz Jackiewicz " Miłość bez miary" 47. ks. Eugeniusz Makulski "Powołanie i służba"
@Agnicha - no, za wolno się zbierasz Czekam na tego białego kruka, coś mi na niego narobiła smaka i się doczekać nie mogę, to sobie miejsce na półkach robię w międzyczasie To teraz warany dla ciała: - prześcieradła bawełniane białe bez gumki, rozmiar 200 cm x 170 cm (tak około, bo nie mierzyłam dokładnie, generalnie, na pojedyncze łóżko dorosłe lub na standardową wersalkę. Ktoś ma potrzebę?
I przypominam, że jeszcze trochę literatury dla ducha zostało. Może ktoś się skusi? Bo mam jeszcze ze dwie podobnej wielkości porcje - jedną raczej religijną i drugą na inne tematy. Tylko chcę najpierw pierwszą porcję rozdysponować, bo mi się wszystko pokiełbasi inaczej.
Komentarz
Czyli 7 i 34.
3. ks. Mieczysław Maliński "Nasz Papierz"
4. "Jan Paweł II w Polsce 1979-1983" Instytut Wydawniczy Pax
6. "Jezus Chrystus wczoraj dziś i na wieki - Przemówienia z Pielgrzymki Apostolskiej Ojca Świętego do Polski w 1997 roku" KAI Apostolicum
7. Marek Lasota "Donos na Wojtyłę"
16 ks. Wiesław Niewęgłowski (red.) "Moje spotkania z Janem Pawłem II"
22. Józef Tischner "Historia filozofii po góralsku"
25. Antoni Gołubiew "Listy do przyjaciela. Gdy chcemy się modlić" (zabytek z 1955 r.)
26. Redemptoryści "Matka Boża Nieustającej Pomocy. Ikona, łaski i sanktuaria"
27. Jacek Moskwa "Pątnicy"
28. "Wybrał ich Bóg. Święci i błogosławieni redemptoryści"
29. ks. Stanisław Nowak "Chrześcijaninem jestem"
30. Małgorzata Odziemkowska "Młodość jest bogactwem"
35. ks. Józef Jachimczak "Bł. Fryderyk Ozanam"
36. "Zanurzeni w miłosierdziu" oprac. ks. Wojciech Kubacki
38. ks. Mariusz Bernyś "Przyszedłem po miłosierdzie"
39. Jose Maria Salaverri "Może Bóg przemówi do mnie"
40. Andrzej Łubieński "Ikona Matki Bożej Nieustającej Pomocy w Mościskach. Modlitewnik"
44. o. Korneliusz Jackiewicz " Miłość bez miary"
45. Duchowość Redemptorystowska "Św. Klemens Hofbauer patron jednoczącej się Europy"
46. Nowenna do Matki Bożej Częstochowskiej
47. ks. Eugeniusz Makulski "Powołanie i służba"
25. Antoni Gołubiew "Listy do przyjaciela. Gdy chcemy się modlić" (zabytek z 1955 r.)
27. Jacek Moskwa "Pątnicy"
35. ks. Józef Jachimczak "Bł. Fryderyk Ozanam"
36. "Zanurzeni w miłosierdziu" oprac. ks. Wojciech Kubacki
38. ks. Mariusz Bernyś "Przyszedłem po miłosierdzie"
44. o. Korneliusz Jackiewicz " Miłość bez miary"
47. ks. Eugeniusz Makulski "Powołanie i służba"
To teraz warany dla ciała:
- prześcieradła bawełniane białe bez gumki, rozmiar 200 cm x 170 cm (tak około, bo nie mierzyłam dokładnie, generalnie, na pojedyncze łóżko dorosłe lub na standardową wersalkę. Ktoś ma potrzebę?
edit: przyjmę dwa, a nawet trzy, bo mi się stare z panieńskiej wyprawy podarły
Kto chce jeszcze? Bo @wiol rezygnuje.
A książek nie chcesz? Jeszcze kilka z pierwszego rzutu zostało, a jutro wrzucę kolejne.
@Katarzyna, serdecznie dziękuję za warana z wkładką. Wkładka już wypita