Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
paulaarose powiedział(a): @Marsjanka A jaki masz model konkretnie?
kasha powiedział(a): A jak długo trwa pieczenie? Mam na razie lidlową i trzeba tak ok 5 minut poczekać,żeby gofry były chrupiące.
Cart powiedział(a): Mi wychodzą chrupiące wtedy, jak zamiast proszku dodam trochę drożdży. Są bardzo lekkie, puszyste i nie flaczeją. Gofrownicę mam jakąś marketową.Po dodaniu łyżeczki proszku na dwie szklanki mąki gofry dla mnie byłyby nie do zjedzenia.
Komentarz
bardzo polecam, gofry są rewelacyjne
jak namówię córkę na robienie gofrów, to jutro dam znać ile dokładnie czasu
my robimy tez orzechowe i z różnych mąk
wychodzą pyszne, chrupiące
2 szklanki mleka
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka cukru
2 jajka (żołtka oddzielone od białek )
Rozgrzać gofrownicę.
Gofrownicę mam jakąś marketową.
Po dodaniu łyżeczki proszku na dwie szklanki mąki gofry dla mnie byłyby nie do zjedzenia.
Rzuciłam teraz okiem na ceny, i wychodzi na to, że kosztuje połowę tego, co dezal. Więc polecam