potrzebuje tort na Komunie skads, raczej z pierwszej lepszej cukierni se ne da, bo ja bez bez a kurcze na Komunie chcialabym se choc kawalek chapsnac, a jakbedzie taki ociekajacy smietana to padne. poczebuje super hiper tortu bez bez na zamowienie na koniec kwietnia.
ja czosnek i instrukcję jak go uchodować ,króliki latem będę miała też na zbyciu latem ,syn miałby kieszonkowe bo on karmi dba o nie ,tylko żywe u nas nie ma komu ich przerabiać na zwłoki
Produkuję bardzo praktyczne termometry do pieca CO. Kto nie chce biegać do pieca, żeby sprawdzić temperaturę - polecam. Kabel można przedłużyć nawet do 100m bez utraty dokładności. Sprzedałem już kilkaset sztuk i klienci nie mogą się nachwalić.
Cena normalna: 70zł, dla wielodzietnych 65zł brutto.
Polecam. Termometr nadaje się też do innych zastosowań, np. szklarni.
Namiary na mnie w powyższych linkach. Można też pisać przez PW.
Poszukuję również dystrybutorów, którzy sprzedawaliby to przy okazji swojej działalności - np. monterów CO - z korzyścią dla obu stron. Z powodu słabej zimy sprzedaliśmy połowę tego, co było zaplanowane, mimo iż wyrób ma bardzo dobre opinie.
Jest prosty program do rozliczania, od początku wprowadzenia podatku dochodowego rozliczam się sama, ostatnio przy pomocy komputera. Nie miałam poprawki.
@uja ze strony urzędu skarbowego można pobrać program ,łatwo się rozlicza wysyłasz przez net i szybciej masz zwrot . potrzebne będą tylko dochody z ubiegłego roku przy wysyłaniu do uwierzytelnienia. w krótkim czasie otrzymasz informację że został przyjęty. program sprawdza poprawność danych
A ja chciałam zareklamować lale autorstwa @Iwonaanna. Są przesliczne, starannie wykonane, odszyte i widać ogrom pracy. Dzięki Iwonie moje córcia dostała sliczny prezent na urodziny.
@uja tak wpisujesz tylko liczbę dzieci , w odpowiednich oknach również pesele , przy rozliczniu ulgi na internet i dzieci wybierasz pit 36 i załącznik pit 0
Komentarz
pamiętajcie o nas, że gotujemy na zamówienie, także w domu klienta
Mamy wielką prośbę, jak możecie to reklamujcie nasze usługi cateringowe.
możesz na prv orientacyjne ceny przysłac?
A porzeczkę to jaką masz, czarną, czy czerwoną?
masz zapoatrzebowanie, ...dzwonisz do nas , zamawiasz,
robimy wszystko, obiady na codzień, gotujemy u klienta na kilka dni, gotujemy na przyjęcia rożnego rodzaju.
@juka, a będziecie świętować w nowym domu?
Bo jak tak to musimy dostosować menu do charakteru posesji
A dasz linka do tego Michała?
stworzonenoca.blogspot.com
Kto nie chce biegać do pieca, żeby sprawdzić temperaturę - polecam. Kabel można przedłużyć nawet do 100m bez utraty dokładności.
Sprzedałem już kilkaset sztuk i klienci nie mogą się nachwalić.
Cena normalna: 70zł, dla wielodzietnych 65zł brutto.
Więcej tutaj:
http://fims.pl/termco.html
i tutaj:
- ulotka
- cennik
- instrukcja
Polecam. Termometr nadaje się też do innych zastosowań, np. szklarni.
Namiary na mnie w powyższych linkach. Można też pisać przez PW.
Poszukuję również dystrybutorów, którzy sprzedawaliby to przy okazji swojej działalności - np. monterów CO - z korzyścią dla obu stron.
Z powodu słabej zimy sprzedaliśmy połowę tego, co było zaplanowane, mimo iż wyrób ma bardzo dobre opinie.
za dużo mam pitów do rozliczenia i przełożenia na ten jeden właściwy