Słuchajcie, zanabyłam dwie rzeczy od dwojga forumowiczów. Chronologicznie:
1. @Rosea - stroiki świąteczne, dorobione na specjalne moje życzenie Są naprawdę świetne, i jak ktoś potrzebuje dekoracji, to do Rosei śmiało uderzać - profesjonalne wykonanie, dostawa błyskawica no i kontakt ze sprzedającym satysfakcjonujący
2. lampę autorstwa Lecha @AniaLecha ...Cudo. Po prostu majstersztyk. Cenowo naprawdę przyzwoicie, jak na ręcznie robioną lampę witrażową, z przemiłym gratisem w środku. Ja jestem zachwycona, i sądzę, że moi rodzice też będą, bo to dla nich prezent. Więc jak by ktoś miał ślub w rodzinie czy inne okoliczności, to warto nawet od kilku osób składkowo lampkę zakupić, bo w różnych stylach mają. Taką mamy, o
Dziękuję mój Mąż za uznanie, ja bym nie miał cierpliwości do tych elemencików.Czasem jak mam troszkę pomóc, poowijać elemenciki czy je pozagniatać to coś mnie trafia po pół godzinie. Ostatnio Maryję w szopce kazałam mu większe robić bo te małe rączki to po prostu malutkie.
Wyżaliłam się ">
Lubie te jego prace, a on dużo serca w nie wkłada. Dzięki @E.milia za uznanie !
Piękna, jak moi dorosna to im nakaże taką kupic w podziece za wychowanie
Lampki i witraże są cudne Ale ja wolałabym wycieczki jakieś, jeśli już o jakiejś gratyfikacji piszemy za wychowanie
Noooo, dobra zmieniam kategorię: lampka to ekwiwalent za zbite zegary, posikane sofy, złamane krzesełka, potłuczone kafelki..... a podróż - za wychowanie
Skorzystaliśmy z mańkowych pyszności, zamawiając kilka rzeczy na święta. Wszystko bardzo smaczne, domowe ale pasztet z gęsi, schab i ciasta wymiatają! Będę polecać znajomym!
i jeszcze mogłabym doradzić o organizacji , jak w tych programach o porządku w domu
i inne jeszcze
ale ja tego nigdy nie robiłam dla innych, no i brak papiera dla potwierdzenia
aha, jak by ktoś potrzebował sprzątaczki na przeprowadzki,albo oczyszczenie domu ze zbędnych klamotów, co by zyskać parę metrów uważam , że mam mistrzostwo świata
aaa jeśli chodzi o szkolenia jak mieć rodzinę i przeżyć
Komentarz
Wszystko do sprzedania z kolczykowej kolekcji. KOlczyki robiła moja córka MArysia (7zł z przesyłką), komplety ja :-) (25 zł z przesyłką).
http://my.carbonmade.com/projects/5055928
:-B
nie widzę i ja
B-)
Ostatnio Maryję w szopce kazałam mu większe robić bo te małe rączki to po prostu malutkie.
Wyżaliłam się
">
Lubie te jego prace, a on dużo serca w nie wkłada.
Dzięki @E.milia za uznanie !
:-*
Może sylwester w Rio
a podróż - za wychowanie
właśnie skończyłam ikonę świętego Michała Archanioła.
37x49 cm na desce lipowej