@Bea, kolega mi odpisał, ze nie sprzedaje miodu, ale w sumie nie wiem, czy ma ten, o którym pisałaś. @Chabrowa kochana, narzutę caly czas dłubie, tylko teraz mialam dwa tygodnie przerwy, jak wrócę w poniedziałek, to się wezmę dalej. Jest już taka duża, ze nie zmiescila mi się do plecaka Musze jeszcze dokupić trochę włóczki @Basja, wzory na twój kocyk też poćwiczę dopiero po powrocie.
A w ogóle gdyby ktoś chciał coś dekupazowego, to chętnie podlubie. Ale kocyk szydelkowy tez może być
Jak ktoś coś by chciał świątecznego to zapraszam tu a potem na priv to cenę dla wielodzietnych napiszę Niektóre rzeczy są już zrobione na inne z tydzień będzie trzeba poczekać.
Komentarz
@Chabrowa kochana, narzutę caly czas dłubie, tylko teraz mialam dwa tygodnie przerwy, jak wrócę w poniedziałek, to się wezmę dalej. Jest już taka duża, ze nie zmiescila mi się do plecaka Musze jeszcze dokupić trochę włóczki
@Basja, wzory na twój kocyk też poćwiczę dopiero po powrocie.
A w ogóle gdyby ktoś chciał coś dekupazowego, to chętnie podlubie. Ale kocyk szydelkowy tez może być
EDIT: Widzę, że zanim wystukałam, to mnie Aneczka08 ubiegła ;-)
a ile taki aniołek kosztuje?
Jak ktoś coś by chciał świątecznego to zapraszam tu a potem na priv to cenę dla wielodzietnych napiszę
Niektóre rzeczy są już zrobione na inne z tydzień będzie trzeba poczekać.
Potem jeszcze wkleję zdjęcia.