Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Co można od Was kupić? Czyli konkretnie o talentach wielodzietnych.

1151618202136

Komentarz

• Z tego co wiem to kotek tez potrzebuje czasu, ale nie chce za nia odpowiadac. Dekupazowe może ktos robi?
  • Niemniej moj.syn dostal.ikone od Chrzestnej miesiac czy dwa po.chrzcinach. obrazony nie byl. Moze warto poczekac?
  • Niezaleznie od.daty wreczenia to prezent na cale zycie.
  • @Dorota, biorę. Tylko napisz ile i do kiedy.
  • Zapraszam do nabywania pierwszej płyty naszego projektu Rockolędy :) http://allegro.pl/rockoledy-2014-cd-koledy-nie-tylko-dla-dzieci-i4892359450.html
  • @efka sama spiewasz? ;)
  • Śpiewam, gram i brzuchem na boki zarzucam na scenie ;)

Więcej informacji o projekcie na stronie http://www.rockoledy.pl/

• Nie zarzucaj, to nie moralne! Jeszcze na scenie , masakra! ;)
  • To na razie taki mój luźny pomysł, ale chciałabym zapytać, czy bylibyście zainteresowani zakupem (ode mnie) zeszytów szkolnych, tzn nie koniecznie teraz, ale w sierpniu/wrześniu i później.
    Zakładam, że będą w normalnej zeszytowej cenie.
    Na okładce znajdowałby się mój osiołek osiolekmanolo.pl

Byłam dziś w kolejnym sklepie i widzę że to problem, na większości okładek są kucyki pony, monsterhigh, księżniczki, starwars, czaszki... róż itp. kicz.

Bardzo rzadko udaje mi się kupić jakiś fajny zeszyt, albo choćby jakiś zwykły zeszyt
    z kotkiem, pieskiem, misiem.

Nie wiem, czy z zeszytami dla młodzieży też jest ten sam problem? podejrzewam, że nie koniecznie
    Ja zauważyłam to szczególnie w tych zeszytach 16 i 32 kartkowych w 3linie i kratkę i ewentualną produkcję zacznę od tego.
  • @Joanna! Ja bym kupiła! Co roku mamy problem z okładkami na zeszytach. W sklepach "modne" wzory, a w wysyłkowych - losowane :-S
    Teraz szukam pod choinkę gładkiego zeszytu z kotkiem (foto) na okładce i NIE MA !!!
    Dziecię będzie rozczarowane, bo tylko ten zeszyt miało w liście do Św. Mikołaja.... :(
  • Osiołek bardzo mi się podoba :)
  • Pokażę moim expertom. Od września będę miała 2 w szkole.
  • @_Joanna_ - ja chętnie zeszyty z osiołkiem. Szczególnie cienkie w linie.
  • Ja też na tak dla osiołka
  • :) zobaczymy,
    nie wiem póki co, gdzie takie coś zamówić
    notesy, kalendarze, foldery i wszystko - jest
    ale zeszytów nie ma...
  • Kubki też były by fajne :)
  • Od dawna lubię osiolka:) a może na ciuchy tez by chciał wskoczyć ? Taki luźny pomysł
  • @uJa
    myślę, że by mógł :)
  • Jestem za linią produktów z Osiołkiem :)
    k.
  • od czerwca każdy (kto chce :) ) wrzuca na fb czy co innego produkty z Manolo i nabijamy klientelę do początku roku szkolnego.
    Co można drukować:
    zeszyty
    tabliczki mnożenie
    naklejki na zeszyty
    plany lekcji
    kalendarze (na rok szkolny/ akademicki i na 2016)
    puzzle
    kubki
    podkładki pod myszę

Co można uszyć
    fajne t-shirty, z haftem z Manolo
    dresy - góra z jakimś elementem (ten ogonek z serduszkiem), a dół z całym Manolo (np. na dużej kieszeni)
    zasłony do pokoju dziewczynek - też z "ogonkowym" hafte,
    maskotkę
    brelok do kluczy
    poduszki, powłoczki na jaśki
    pościel zadrukowaną w osiołki, a na poduszce łebek Manolo

k.
  • Pokazałam osiołka mojemu Młodemu
    Mówi ok, ale................. "po co to serce na ogonie, takieeeeee babskie"

:))
    mnie się podoba,
    taki prosty jak mój hipcio w awatarku ;)
  • eee. Zaraz przywalona. Ja się dopiero rozkręcam ;)
  • to prawda, że serce jest babskie :)
  • To jeszcze niech @Joanna wejdzie w spole z Bomali i zaraz beda dresy, bluzki,sukienki itp :) i cale forum szczesliwe :)
  • edytowano grudnia 2014
    Dzięki Wam :)

generalnie ten projekt tak się tli już od dwóch lat... tzn. dawno temu powstał osiołek, a dwa lata temu koleżanka zaproponowała, żebyśmy razem zrobiły z tego markę

ona założyła stronę i sklep sklepmanolo.pl

ja zasilam w grafikę i w te myśli, jak mam natchnienie

ona też czasem (i raczej społecznie) prowadzi jakieś warsztaty "jak się uczyć" dla młodzieży i jest to pod logiem Manolo :)

no

ale ja nie miałam za bardzo czasu żeby się w to bardziej wkręcić,
    obie zaś nie miałyśmy funduszy żeby zainwestować w większą ilość gadżetów

dlatego tymczasem są tylko notesiki i zakładki,
    oraz mamy świąteczne kartki, w tym roku raczej już tylko na nasz użytek, ale kartki są strasznie fajne :)

• ps. te żetony z tego sklepu to od razu Wam mówię, że do koszyków w Lidlu nie pasują... zwykle o tym nie pamiętam i zaliczam ZONK
  • "Manolo" kojarzy mi się z butami :))
  • Osiolka zobacze jak dojde do kompa.
    Na szybko powiem, ze wlasnie w Realu czesto sa zwyczajne zeszyty.
    W tym roku widzialam jeden skladany na okladce z klockow! Drogi, ale inny i nie badziewny.
    Te zwykle zeszyty maja calkiem w porzadku ceny.
    I papiernicze sklepy, ja, mam pod tzw nosem, i zawsze sa pieski, kotki, konie, pojazdy na budowe, samochody, sowki.
    Monsterhajow i potworow nie widuje.

Moze warto w takich osiedlowych papierniczych patrzec?

Pomysl fajny, @Joanno, ale jestem z tej grupy, co ma hopla na punkcie produktow papierniczych, od dziecka w zasadzie, kazda kase przepuszczalam w papierniku: dlugopisy, piora, cienkopisy.

Papierniczy, uwielbiam!
  • Na szczęście te monsterhaje itp jakie widziałam to cena była z du*py wzięta, bo ponad 16 zł za 80 kartek w twardej oprawie
    wiec dla mnie to szczyt głupoty kupować zeszyt w takiej cenie, wiem jak wygląda zeszyt po krótkim czasie "szurania" po ławce szkolnej

no ale kupują i takie :)

tylko, ze to różowe tatałajstwo, walące po oczach powinni sprzedawać przysonięte jakimś parawanem, bo aż mdli od patrzenia ;)

po za tym różem i typowo babskim elementem na okładce, to akurat mojemu wszystko jedno jaki zeszyt
    ja staram się wybierać te w ciemniejszych kolorach i w macie - jakoś dłuzej lepiej wyglądają niż te błyszczące oprawy zeszytów
    ale u nas też, w nowym roku jest kontynuacja pisania w zeszytach z ub roku szkolnego :)
    ot, tak jakoś nauczyciele wolą
    co mnie też cieszy

nie cierpię zeszytów przedmiotowych , wiecie z napisami 'matematyka", "fizyka" itp
    nie wiem czemu mam taką awersję, ale mam

• mnie tam wsio rawno, byle kartke wyrwac łatwo, dziewczynkom osiołek sie podoba, Wojtek sie krzywi ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.