Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Co można od Was kupić? Czyli konkretnie o talentach wielodzietnych.

1141517192036

Komentarz

• siedzi moja M. na kolanach  i mówi
    potaż mi choinkę - ooo
    a teraz pokaż to i palcem na ten ostatni świecznik pokazuję a ona mówi:
    jejtu jakie piękne oooooooooo

i ma rację :)
  • To miłe, dzięki :)

• Przypominam o biżuterii z żywicy ręcznie robionej przez Bolkę - idealnej na prezent. Trybiki zegarowe, suszone rośliny, żywica i srebro :-)

• edytowano listopada 2014
    @Torquemada, bardzo ładna zawieszka. 
  • @AniaLecha - interesuje mnie cena:

- szopki

- choinki

- świecznika 

• Mie też, z naciskiem na szopkę.
  • Kupujcie szopki! Cudności! nasza 3. rok już nam świecić będzie. :D
  • A ja żadnej nie dostałam :(  Wszystkie zawsze sprzedane.
    Szopki 90 zł dla Wielodzietnych.
     Podgląd  tu :)
  • @Torquemada - potrzebuję kolczyki najlepiej wkręty dla bardzo wybrednej 14 i 15 latki. Najlepiej w kolorze czarnym.

• @E.milia możesz podać link do lal ,twojej siostry ?; (jak pamiętam dobrze to chyba robi).

Ktoś jeszcze robi lalki ? Dla córci (jak fajnie móc to napisać:) ) , szukam pod choinkę.
  • Ojejuju, Iwonaanna
  • dzięki Dotota.

@Ojejuju , @Iwonaanna pokażcie lalki ! :)
  • @jukaa reagee to bez czarnego.

Mialam kapelusz reage. Czerwono, zolto, zielony.
    Kochana Babunia do 4 nad ranem dziergalai

I w dzien kilka godzin.

Zeby wnusia miala na impreze od 17 do rana.

Wzruszylam sie.
    Czy ja bym sie tak poswiecila dla usmiechu wnuczecia?
  • Delated_user 
    Przepraszam za późną odpowiedź, dopiero przeczytałem. Czarne kolczyki na wkrętki to TAKIE (wersja ekonomiczna na bazie metalowej) lub TAKIE (lepsze, tylko żywica + srebrne sztyfty)
  • edytowano grudnia 2014
    image

http://stylowi.pl/26069577
    ostatnia lalka na zamówienie z Belgii , mam przygotowaną jeszcze jedną , jeszcze bez ubranka ale jak ktoś potrzebuje to za dwa dni będzie gotowa , w zależności od liczby ubrań

mam nadzieję, że link działa
  • Mam lalkę od Iwony , bardzo ładna. Moja mama akurat była wtedy w Rzymie i przywiozła też szmaciankę, ale jak się okazało taki kawał wiozła lalkę (chińską oczywiście) identyczną co u nas w sklepach są. Może za kilka dni jak mi telefon ruszy zdjęcia dałabym obydwu do porównania jakby ktoś chciał.
  • Tak dodam tylko, że lalka ta ma stonowane kolory przez co "nie robi bałaganu" - nie lubię w dziecięcych rzeczach tego, że jak dziecko rozwłóczy je po domu to jest pstrokato zaraz i taki chaos się robi, a ta lalka ma delikatne, neutralne barwy właśnie. Mam pytanie, czy ktoś robi na sprzedaż takie zawieszki z kordonka na szydełku (śnieżynki płaskie) na choinkę?
  • edytowano grudnia 2014
    Może ktoś miałby jeszcze ochotę na szopkę albo aniołka :)szopka glassflower (3

Polecam :)
  • anioł na choinkę (5
    Aniołek dobry na wszystko, choinkę okno, drzwi, urodziny i święta :)
  • Hej hej mam 2 czapki reagge do odsprzedania
    Kupione po 35 zł szt
    Oddam po 15 + wysyłka
  • Kilka razy założone przez syna
    Znudził się tą muzyką bardzo szybko
  • Napisałam wiadomość.
  • Kto ikony robi? @Kotek? @Dorota? Chcę sie zorientowac czy mozna i za ile zrobic ikone sw Arkadiusza- termin do konca roku.
  • I kotek i dorota, ale do końca roku dwa tygodnie zostały i to pracowite dwa tygodnie....ciężko to widzę.
  • @dorota , jak się teraz wchodzi na aaby? Bo zawsze wchodziłąm przez link w poście.
  • Ech... Na chrzest prezent mial byc... Dopiero dzis data ustalona
  • Moze gdzies znajdziesz gotowa naklejana. W dwa tygodnie bym sie uwinela, ale teraz beda święta i więcej obowiązków.
  • Aneczka, moge Ci dac kontakt pozaforumowy, jesli chcesz, tylko.do.kompa.siade. do Mezczyzny. Ci maja zwykle ciut wiecej czasu w tych okolicach ;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.