Nigdy nie umiałam dzieciom prezentów kupować... Ale jak od Ciebie, @uja kupiłam (choć po praadzie jeszcze nie płaciłam ), to od razu z przytupem wyszło!!!! Dziękuję niemożebnie. I wrócę po kolejne (już zbieram okazje. Wszystko Ci w mailu opiszę ;-)).
O jejusiu, @uJa, o jejusiu... aleś mi radochy dałaś .
@uJa - wzięłam niedawno tę Twoją grę na Dzień Dziecka. A ponieważ w internecie nic nie da się ukryć, pojawiła mi się reklama konkurencji (gry nie kupiłam, ale wygląda na podobny mechanizm: https://domzagadekexitus.pl/zagadkowa-gra/).
Piszę to nie po to by Cie podrażnić, ale czytam, że myślisz o patencie, i że są to duże koszty - więc nie jestem pewna, czy w tej sytuacji warte poniesienia.
@uJa - wzięłam niedawno tę Twoją grę na Dzień Dziecka. A ponieważ w internecie nic nie da się ukryć, pojawiła mi się reklama konkurencji (gry nie kupiłam, ale wygląda na podobny mechanizm: https://domzagadekexitus.pl/zagadkowa-gra/).
Piszę to nie po to by Cie podrażnić, ale czytam, że myślisz o patencie, i że są to duże koszty - więc nie jestem pewna, czy w tej sytuacji warte poniesienia.
jak szukałam w marcu nie było żadnej konkurencji, a ich znalazlam jakoś tydzień temu, domowę darmową grę wielkanocną mają praktycznie identyczną jak moja, nie wiem czy się inspirowali czy nie (ja w każdym razie nie :D) noi robią tylko scenariusze póki co, nie robią pudełek z całą grą, no cóż ja mam jeszcze z 10 pomysłów na zarabiaie, mialam już z 20 i jak to mówią nie zrealizowany pomysł za pół roku robi ktoś inny.
brakuje mi 50 tyś na iwestycje w to, na strone, reklamę, zamówienie własnych półproduktów (gier, książeczek itd) może kiedyś
Żadne dotacje na start działalności np powrót mamy na rynek pracy nie wchodzą w grę @uJa?
Ja już mam firme;) od dłuższego czasu, tylko korona ja sparaliżowala bo działam w sektorze rozrywkowym. Są jakieś dotacje na testowe produkty, może to się uda ale to kwestia roku. Zobaczymy;)
U nas dzisiaj była urodzinowa zabawa przyrodnicza z pudełka @uJa i znowu super się sprawdziła chociaż dużo trudniej i dłużej niż wielkanocna. Solenizantka bardzo szczęśliwa, dziękujemy
@uJa, jeśli zatrudniasz kogokolwiek, to pożyczka 5000 zl. Fajna opcja, bo, jeśli nie zwolnisz nikogo w ciągu trzech miesięcy, to pożyczka 'staje się' właściwie bezzwrotna.
Mam do sprzedania zrobioną przeze mnie na szydełku chustę, włóczka akrylowo-wełniana (odpowiednio 80% i 20 %), wzór Kalinda (lekko zmodyfikowany), cena 200zł +kw
Komentarz
Skąd Ty, Dziewczyno, masz TAKIE pomysły... Mnie osłabia zabawa z dziećmi,a Ty masz pomysły jakieś nowe ciągle... Coś niesamowitego... .
przyrodniczy jest świetny!
Mam nadzieję, że jakoś zastrzeglas ten pomysł, patent czy jak tam to określić
ZABAWA RE-WE-LA-CYJ-NA!!! Siostrzenica wniebowzięta!!!
Nigdy nie umiałam dzieciom prezentów kupować... Ale jak od Ciebie, @uja kupiłam (choć po praadzie jeszcze nie płaciłam ), to od razu z przytupem wyszło!!!! Dziękuję niemożebnie. I wrócę po kolejne (już zbieram okazje. Wszystko Ci w mailu opiszę ;-)).
O jejusiu, @uJa, o jejusiu... aleś mi radochy dałaś .
Ja dziś przywaliłam moim zadania dla starszych i w połowie miały dość:d jednak dobrze dobrana grupa wiekowa jest kluczowa;)
Solenizantka bardzo szczęśliwa, dziękujemy
Można w tym tygodniu będę robić te zamówione w przyszłym wysyłać