Wiem, że cenicie AB.. Proszę Was za modlitwę w intencji o jej zdrowie, jest wielka potrzeba. O dobrego lekarza, dobre decyzje, dobre leczenie......
Tak sobie nieśmiało poproszę, bo sama słabo sie modlę.....
Liluś kochana - jestem zaszczycona
Aż mi się łezka w oku zakręciła.
Jak tylko będziesz w Warszawie, albo ja w Twoich okolicach, to rzucę wszystko :bigsmile: A jak będziesz w W-wie i będzie ciepło, to normalnie zrobimy na Twoją cześć piknik
AB, a o Tobie też wciąż pamiętam i również jesteś dla mnie wzorem i inspiracją.
I jeśli nasza sytuacja mieszkaniowa się odrobinę poprawi, to na pewno spróbuję wziąć z Ciebie bardziej czynny przykład
I bardzo dziękuję, że się dzielisz swoimi trudnościami i nie udajesz superkobiety :iq:
Edit: Małgorzato kochana - nie widzę przeszkód Teraz, jak mieszkasz całkiem blisko. Wystarczy zgrać terminy
AB szczególnie bliska jest również i nam. Nie spotkałyśmy się jeszcze w realu, a to dzięki jej radom, doświadczeniu i pomocy mailowej dodawała nam wsparcia w podejmowaniu wielu decyzji dotyczących edukacji naszego dziecka z "problemem". Wielkie dzięki Aga.
Ja już wspominałam, że bekstejdż z moją idolką AB miałam I nic a nic się nie rozczarowałam. Zdrowotnie musisz się ogarnąć, Kochana! Koniecznie! Nie ma, że nie ma czasu.
Lila, ja rozumiem, że na liście już jestem? Piknik to jest dobry pomysł, swoją drogą.
I idę dzisiaj na kawę z Emilką_K, fąfle jedne :bigsmile:
Komentarz
Aż mi się łezka w oku zakręciła.
Jak tylko będziesz w Warszawie, albo ja w Twoich okolicach, to rzucę wszystko :bigsmile: A jak będziesz w W-wie i będzie ciepło, to normalnie zrobimy na Twoją cześć piknik
AB, a o Tobie też wciąż pamiętam i również jesteś dla mnie wzorem i inspiracją.
I jeśli nasza sytuacja mieszkaniowa się odrobinę poprawi, to na pewno spróbuję wziąć z Ciebie bardziej czynny przykład
I bardzo dziękuję, że się dzielisz swoimi trudnościami i nie udajesz superkobiety :iq:
Edit: Małgorzato kochana - nie widzę przeszkód Teraz, jak mieszkasz całkiem blisko. Wystarczy zgrać terminy
+
Agnieszko +++
Emilio nie będę się powtarzać -ale tak samo myśle...
A tak wogóle priv pisze Emilko.
Pamiętam +++
Lila, ja rozumiem, że na liście już jestem? Piknik to jest dobry pomysł, swoją drogą.
I idę dzisiaj na kawę z Emilką_K, fąfle jedne :bigsmile:
Uo pare lat temu mieszkaliśmy chwilkę w Toruniu, kto wie może się spotkaliśmy z Agnieszką kiedyś
[Piotrek lubi Toruń (ja jeszcze nie byłam:sad:). AB, jak tylko Zośkę odchowam, to pewnie przyjedziemy pozawracać Ci głowę... hm?]