U nas jest dwa w jednym, bo barszcz ale z grzybami, więc trochę jak grzybowa I uszka, to zawsze niesamowita frajda dla dzieciaków. Nie zamieniłabym ich na łazanki.
Maniek, bracie Ty mój! :bigsmile:
Ja też grzybową z łazankami. F. uwielbia!
Pojutrze zamierzam zrobić łazanki i wstążki do klusek z makiem, żeby potem mieć już spokój.
Ja w zeszłym roku poszłam na kompromis, bo dzieci nie lubią grzybowej i w Wigilię ładnie zjadły po dwie łyżki grzybowej, za co dostały w pierwsze święto do wypęku barszczu z uszkami....
Katarzyno bingo!
Ja bym na to nie wpadła, naprawdę! Gdyby to nie moje dzieci wymyśliły, to bym nie uwierzyła, że ktoś może takie coś wymyślić.
Krakowskim targiem będzie pizza w drugie święto. Ale za to pieczona na kamieniu, który zobowiązali się przywieźć ze sobą dziadkowie.:bigsmile:
@Cart - widzisz, jak ja się znam na dzieciach płci męskiej W końcu też synów mam i jeszcze brata młodszego, to i wiem, jakie pomysły mogą mieć chłopaki
Komentarz
Ja też grzybową z łazankami. F. uwielbia!
Pojutrze zamierzam zrobić łazanki i wstążki do klusek z makiem, żeby potem mieć już spokój.
kupnymi.:tooth:
Ale nie darzę tak pietyzmem uszek, jak łazanek, pierogów i klusek z makiem,
Ciekawe, czy ktoś zgadnie...:cool:
Lubię na równi i grzybową i barszcz.
http://kulinarnefantazje.blox.pl/resource/lazanki.jpg
p.s z boczkiem nie mieli
Krokiety z kapustą i grzybami.
Zjadłabym tych Twoich...
I Kazik też
Mój brat kiedyś na mamie wymógł pizzę na Wigilię.
A mój własny syn w tym roku coś wspominał o... bigosie
Ja bym na to nie wpadła, naprawdę! Gdyby to nie moje dzieci wymyśliły, to bym nie uwierzyła, że ktoś może takie coś wymyślić.
Krakowskim targiem będzie pizza w drugie święto. Ale za to pieczona na kamieniu, który zobowiązali się przywieźć ze sobą dziadkowie.:bigsmile:
dzisiejszy?
bo tamten - już załatwiłam :bigsmile: