Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

pierogi

124»

Komentarz

  • edytowano stycznia 2016
    Czy ciasto na pierogi mogę wrzucić do wyrabiania do miksera z końcówką do zagniatania ciast?
  • Ja wrzucam.
  • "podziękuj"!
  • Zrobiłam pierogi z przpisu maga biala glutenowa, woda goraca i maslo. Najmniej zdrowo jak sie da ale przepyszne! Dzieki za podpowiedz z maslem
  • @Katarzyna, priva Ci wysłałam, bynajmniej, nie w temacie pierożnym, jak będziesz miała chwilę, to zerknij. Dziękuję!
  • No, właśnie się zastanawiałam, co możesz ode mnie chcieć w temacie pierożnym ;-)
  • Zdecydowanie wolalabym pogadać z Tobą o pierogach. Ale tymczasem inny temat mnie zajmuje mocniej. :-)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.