Jackie z Natalie Portman. Monodram prawie. Cały obraz kręci się wokół tytułowej postaci. Nie wiem na ile wierny historycznie, miłość do męża, godność i stawianie spraw robi pozytywne wrażenie.
Dzisiaj w sieci kin Helis w całej Polsce "Proces : Federacja Rosyjska vs. Oleg Sencov" Cały dochód ze sprzedaży biletów będzie przeznaczony na pomoc dla rodziny Olega ! Więc myślę , że warto. A jak ktoś nie jest w stanie znieść przy wakacjach tak ciężkiego filmu , niech chociaż pomyśli o kupieniu biletu ...
Polecam „Strasznie głośno, niesamowicie blisko” - o chłopcu z zespołem Aspergena w obliczu tragedii ukochanego ojca, który ginie w zamachu 9/11 . Odtwórcą ojca T . Hanks Świetny !
Właśnie w ramach nadrabiania zaległości filmowych obejrzałam Snowdena . Bardzo pouczający obraz .Od razu zaczęłam się zastanawiać , jak wyglądam przed ekranem mojego komputera
I jeszcze : Lion , droga do domu. Bardzo wzruszająca historia , która wydarzyła się naprawdę . Mały hinduski chłopiec ,który się zgubił w Indiach a następnie został adoptowany przez rodzinę australijską próbuje odnaleźć matkę i brata .
Komentarz
I czy film "Loyola" jest gdzies do obejrzenia w necie?
A z cięższych to ostatnio mnie naszło znowu na Tożsamość z 2003 r.
Monodram prawie. Cały obraz kręci się wokół tytułowej postaci. Nie wiem na ile wierny historycznie, miłość do męża, godność i stawianie spraw robi pozytywne wrażenie.
-właśnie oglądam.
Tak @Rejczel , to Pierce Brosnan.
Odtwórcą ojca T . Hanks
Świetny !