Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Potrzebuję wsparcia

124»

Komentarz

• Dredowca blond?! A co Ty mi za zagadki tu dajesz? Mamy dwóch dredowców i raczej nie nazwałabym ich blondynami. M?
  • edytowano lutego 2013
    Dziewczyny , mam zaproszenie na 21/02 li  28/02 na prezentację i warsztaty  kosmetyczne Mary Kay na Zamoyskiwgo przy dworcu Wschodnim na 10 lub 18. Czy któraś chętna?.
  • 1. czy trzeba być na prezentacji, żeby cos kupić? bo mało mobilna jestem ostatnio. ale jak będzie z polecenia i w cenie porównywalnej do tego co kupuję to chętnie kupię.

2. czy ktoś z atopowym zapaleniem skóry używał MK? Jakie wrażenia? Nie używam wielu kosmetyków, bo mi mało co służy. Może jakbym kupowała diory w seforze to by mi służyły ale niestety budżet nie ten ;)

Muszę kupić jakiś puder (fluid czy podkład czy jak tam sie to nazywa). Skończył mi się Vichy AeraTeint. Nie uczulał i o dziwo nadawał się do suchej skóry. MIałam też coś z odzysku od mojej mamy więc nie wiem dokładnie co to bylo, na wierzchu napisano Nouba. Robią mi się w związku z AZS takie czerwone (suche) plamy na twarzy, które estetycznie nie wyglądają i jak wychodzę to je muszę "zamalowac."

Czy jakieś kosmetyki Mary Kay nadawałyby się na te plamy? czyli muszą maskować i nadawać się do BARDZO suchej skóry.
  • Chętnie 28. wieczorem, jest szansa, że do tego czasu przejdzie mi infekcyjka.
    Tylko czy możesz wytłumaczyć (no potrzeby blondynki ;) ), jak to wygląda od strony finansowej? Czy trzeba coś zapłacić, czy też wypada coś kupić czy jeszcze inaczej? Kiepsko mi się dziś myśli :(
  • Nic nie płacisz idziesz poznać kosmetyki i wychodzisz z upominkiem ;-)
  • :O ceny dla mnie mocno zaporowe.
    Zawsze na książki przeliczam, na które nigdy nie mam kasy i żal ściska wszystko.
    Ale wiem, że część kobiet lubi kosmetyki i jest to dla nich bardzo ważne.

Jak już ktoś zostanie konsultantką, to przyjdę na warsztaty "jak posługiwać się maskarą aby uniknąć zapalenia spojówek ;)"
  • @mańka, ja już kiedyś się zgłaszałam na prezentację tych kosmetyków.
    W lutym nie bardzo mi pasuje.
    Czy w każdy czwartek na Zamojskiego są prezentacje?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.