Ja? Wybredna? Na razie jeszcze nikt nie zaproponował czegoś, co mogłabym od niego zakupić. Owszem, kilka fajnych podpowiedzi padło. A ja bym chciała dać zarobić forumowym handmejdowcom :-D
Ależ ja sobie cierpliwie czekam aż @Sylwunia tu zajrzy. Wiem, że teraz ma co innego na głowie. Jeszcze ciepło jest. Moja kurtka to taka na zimę raczej.
Tego się trochę obawiam. Ja jestem praktyczne stworzenie i chciałabym mieć rozwiązanie na lata. Dlatego z pewną ostrożnością podchodzę do pomysłów, o wątpliwej trwałości - modelina, ceramika, filc, sutasz... Z tej perspektywy najbardziej mnie kuszą drewniane dekupażowe. Zrobiłby mi ktoś?
@wielorybek - ale nie jest trwałe. Robiliśmy z bratem w dzieciństwie zabawki z modeliny. Łatwo się łamały. I nie mam pojęcia, jak się modelina zachowuje na mrozie.
Widzisz, @Malgorzata, taka już ze mnie życiowa oferma, że nie potrafię sobie guzika przyszyć, pardon, wybrać... Nie każdy jest jak Ty mistrzem w każdej dziedzinie. Niektórych przerasta wybór guzików nawet... Może coś poradzisz? :-D
Posłuchanie rad innych osób (prawdopodobnie lepiej obeznanych z guzikowym handmadem) nie wyklucza dokonania samodzielnego wyboru :-P Pytam o radę nie po to, żeby ktoś za mnie decydował. Po prostu, zbieram pomysły, żeby mieć w czym wybrać.
@Agax4 - a co mogłabyś zaproponować na guziki (28-30 mm i do kompletu mniejsze na rękawy) do kurtki w kolorze jasny beż wpadający w łososiowy? Chętnie u Ciebie zamówię komplet guzików - 4 większe i 7 mniejszych. Fajnie, żeby były jakieś dość kontrastowe względem materiału, żeby było je widać. Ale chyba bym nie szła w jakieś bardzo wywrotowe kolory. Masz jakiś pomysł? Może akurat jakąś serwetkę masz, która Ci się wydaje adekwatna. I jaki byłby koszt takiego kompletu guzików?
Komentarz
Najchętniej bym zakupiła coś od kogoś z forumowiczów. Czemu nie ma zarobić ktoś znajomy? :-D
Na razie jeszcze nikt nie zaproponował czegoś, co mogłabym od niego zakupić. Owszem, kilka fajnych podpowiedzi padło. A ja bym chciała dać zarobić forumowym handmejdowcom :-D
ale dajmy jej czas na po niedzieli, teraz ma chyba dużo na głowie
może Katarzyna nie zmarznie do tego czasu
Ja jestem praktyczne stworzenie i chciałabym mieć rozwiązanie na lata. Dlatego z pewną ostrożnością podchodzę do pomysłów, o wątpliwej trwałości - modelina, ceramika, filc, sutasz...
Z tej perspektywy najbardziej mnie kuszą drewniane dekupażowe. Zrobiłby mi ktoś?
No, to przyzywam forumowych dekupażystów! :-D
Nie każdy jest jak Ty mistrzem w każdej dziedzinie. Niektórych przerasta wybór guzików nawet... Może coś poradzisz?
:-D
Pytam o radę nie po to, żeby ktoś za mnie decydował. Po prostu, zbieram pomysły, żeby mieć w czym wybrać.
Chętnie u Ciebie zamówię komplet guzików - 4 większe i 7 mniejszych. Fajnie, żeby były jakieś dość kontrastowe względem materiału, żeby było je widać. Ale chyba bym nie szła w jakieś bardzo wywrotowe kolory. Masz jakiś pomysł? Może akurat jakąś serwetkę masz, która Ci się wydaje adekwatna.
I jaki byłby koszt takiego kompletu guzików?