@Agax4 - piękne guziki! Gdyby ktoś w moim otoczeniu potrzebował pięknych guzików, to już wiem, do kogo odsyłać :-D @Małgorzata32 - z praniem nie ma problemów, bo kurtkę mam taką, co tylko do pralni się nadaje. Niech się pralnia męczy ;-)
Agax zdradź na priv w jakiej cenie robisz takie guziki będziemy szyć wiosenne płaszczyki dla chłopców i dla dziewczynek, i tak sobie pomyślałam że może taki oryginalny guzik by przyciągnął klienta
@Agax4 potrzebuje guziki do atłasowego czerwonego bolerka, 4,5 cm 2 guziki, bardzo bym chciała w twoim wykonaniu:) wz.16 ma akcent czerwonego więc może ten?
Komentarz
@Małgorzata32 - z praniem nie ma problemów, bo kurtkę mam taką, co tylko do pralni się nadaje. Niech się pralnia męczy ;-)
Zaraz je sobie do kurteczki przyszyję i będę się pięknie prezentować w chłodne jesienne dni :-D
będziemy szyć wiosenne płaszczyki dla chłopców i dla dziewczynek, i tak sobie pomyślałam że może taki oryginalny guzik by przyciągnął klienta
Nie wiem czy było, ale wrzucam pomysł bo znalazłam przed chwilą
można kupić coś takiego : http://craftoholicshop.com/pl/p/Zestaw-STARTER-do-obciagania-guzikow-12-mm/151
a potem piękną tkaninę i do dzieła ! tkaniny z craftoholic lub np. ladnetkaniny.pl