Uważajcie na białą kiełbasę. Wczoraj czytałam, że te z marketów nie nadają się do jedzenia, zwłaszcza Real i PoloMarket - norma jest 80% mięsa z w tych jest jakieś 30%. I z tego połowa to MOM. Pisali, że pozytywnie testy przeszły tylko kiełbasy z Lidla, Auchana i Biedronki. I żeby lepiej kupować surową niż parzoną.
Kiełbasę biała najlepiej zrobic samemu, zreszta każda kiełbasę czy szynkę czy inny tłusty badziew ) Ale jako ze białej nie trza wędzić to jest to bardzo proste
na szczęście ta lepka maź nie oblepiła całej kuchni
a żeby było śmieszniej, pozwoliłam jej mieszać i poszłam do łazienki, będą w łązience pomyślalam : "ciekawe czy nie wyleje tego" wróciłam patrzę o nie wylała, podeszłam i jak przechyliła kubek tak wszystko poszłoooo
Komentarz
)
Pisali, że pozytywnie testy przeszły tylko kiełbasy z Lidla, Auchana i Biedronki.
I żeby lepiej kupować surową niż parzoną.
Jak znajdę ten tekst to wkleję.
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Na-wielkanocnym-stole-loj-i-woda-zamiast-bialej-kielbasy,wid,16531715,wiadomosc.html?ticaid=1128c4&_ticrsn=5
przegapiłam już??
nie ogarniam tych świąt:(
po czym M. go wylała na siebie/mnie/szafki kuchenne i podłogę
przełknełam przekleństwa i wstawiłam jeszcze raz
Ale jako ze białej nie trza wędzić to jest to bardzo proste
@uJa, ale to fajnie w sumie, szafki umyłaś przy okazji i podłogę, c'nie?
Podziękowałaś dziecku?
za kare nie poszła na spacer
na szczęście ta lepka maź nie oblepiła całej kuchni
a żeby było śmieszniej, pozwoliłam jej mieszać i poszłam do łazienki, będą w łązience pomyślalam : "ciekawe czy nie wyleje tego"
wróciłam patrzę o nie wylała, podeszłam i jak przechyliła kubek tak wszystko poszłoooo
wrrrrrrrrr