Dzięki dzięki TO jeszcze mi powiedz, bo byłam uprzejma poklikać sobie co chcę i powkładać do koszyczka czy jeśli wyloguje się z waszego systemu, to mi to zostanie w koszyku czy mi wyrzuci?
Aga, a znasz taką firmę? http://sylveco.pl/ to są naprawdę świetne kosmetyki, myślę, że do entuzjastów Białego Jelenia mogłyby trafić. Ja używam od 2 lat kremów i żadne mi tak nie pasowały jak te. A jakbym tak miała Jelenia i Sylveco w jednym miejscu... to chyba bym została Twoją klientką
Ja pewnie po świętach będę zamawiać, u nas zawsze płynu do naczyń brak jak potrzeba. ale dobrze byłoby wiedzieć, czy ekologia nie zwyciężyła tu skuteczności.
właśnie testujemy płyn do naczyń :-) i zamówiliśmy kolejne fajne zestawy kosmetyków na prezenty świąteczne - nie tylko Białego Jelenia, ale też rexony, adidas, dove i inne - damskie i męskie - na przyszły tydzień napewno je wrzucimy do sklepu, także jak potrzebujecie na prezent czy coś - zapraszamy :-)
Aga paczka doszla dzisiaj. Wszystko super! Dzieki! ALE powiem Ci ze ta poczta to mnie zaskakuje... wiesx ze ta Twoja paczka dotarla dopiero ok17 do glownego punktu w Wolominie mimo ze nadana z samego rana. No smialam sie ze Wolomin taki wielki ze kurka paczka nie moze sie wydostac a potem 2h juz w Wawie na rozdzielni a potem u mnie . Karton czaderski moja W. weszla do niego polozyla sie i kazala zamykac
Komentarz
edit:
a jakby Ci jednak zamówienie z koszyka zniknęło to daj znać bo ja je widzę w sklepie.
edit. Ty beszczelnie przeglądasz moje zakupy :P
bo ja sama byłam ciekawa czy ja te zakupy widzę, czy nie widzę :-)
podobają mi się zakupy
http://sylveco.pl/
to są naprawdę świetne kosmetyki, myślę, że do entuzjastów Białego Jelenia mogłyby trafić.
Ja używam od 2 lat kremów i żadne mi tak nie pasowały jak te. A jakbym tak miała Jelenia i Sylveco w jednym miejscu... to chyba bym została Twoją klientką
i zamówiliśmy kolejne fajne zestawy kosmetyków na prezenty świąteczne - nie tylko Białego Jelenia, ale też rexony, adidas, dove i inne - damskie i męskie - na przyszły tydzień napewno je wrzucimy do sklepu, także jak potrzebujecie na prezent czy coś - zapraszamy :-)