Aneczko , to moja 4 róża byłaby. Nie wiem,czy aż tak kocham teściową.Nawet nie czuję potrzeby, bo kontakty są powierzchowne, ale prawidłowe. Jeszcze pomyślę...
Podbijam, bo jeszcze trochę osób brakuje. Czy ta intencja to tylko za nasze relacje, czy też obejmuje ich sprawy . Ja z moją mam relacje dobre,powierzchownie nawet bardzo dobrej, ale problemów ma kobieta mnóstwo i nie za wszystkie jej błędy możemy "zapłacić".
@Agnieszka08 dokładnie O:-) a tak serio, to ja naprawdę mam taką, której bliżej do świętości niż mi, to ja się od niej uczę bycia bliżej Boga, to ona w sposób bardzo naturalny pokazała priorytety, w końcu to ona wychowała tak wspaniałego człowieka, który jest mężem i ojcem, ale też wciąż synem.
A może by tak już zacząć a w międzyczasie ostatnie osoby znajdą się. Można tak? W sumie każda 10 liczy się. Jeszcze nie zaczęłam, a u mojej teściowej delikatna poprawa w pewnych kwestiach. Do normy daleko, ale...każdy plus cieszy.
Komentarz
@Joanna36 modlisz się jedna wyznaczoną tajemnicą przez miesiąc
nawet jak macie cudowne relacje to się pomódlcie
@isa7 wołam Cię tu
@Annana
@Savia
@Promama
dopisz mnie proszę, tylko na razie daleko od bolesnych proszę, bo w depreche wpadnę
Czy ta intencja to tylko za nasze relacje, czy też obejmuje ich sprawy . Ja z moją mam relacje dobre,powierzchownie nawet bardzo dobrej, ale problemów ma kobieta mnóstwo i nie za wszystkie jej błędy możemy "zapłacić".
a tak serio, to ja naprawdę mam taką, której bliżej do świętości niż mi, to ja się od niej uczę bycia bliżej Boga, to ona w sposób bardzo naturalny pokazała priorytety, w końcu to ona wychowała tak wspaniałego człowieka, który jest mężem i ojcem, ale też wciąż synem.
Może zmienić kategoorię na poczekalnia?
Proszę o zmienienie Ani M na pozycji 13ej na @ania_m bo już się zarejestrowała na forum
Jeszcze nie zaczęłam, a u mojej teściowej delikatna poprawa w pewnych kwestiach. Do normy daleko, ale...każdy plus cieszy.