LISTOPAD 1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie Agnieszka P. od zapominajka 2. Nawiedzenie św. Elżbiety @wielorybek 3. Narodzenie Pana Jezusa @ProMama 4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni @isa7 5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni Monika H. 1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie Magda Z. 2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie Maria D. 3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia Piotr od @Agnieszka82 4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor @beabea 5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii @Skatarzyna 1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu @zapomianjka 2. Biczowanie Pana Jezusa @Beni 3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa @Aneczka08 4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię @tymka 5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu @Joanna36 1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa @Mle 2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa @ania_m 3. Zesłanie Ducha Świętego @Agnieszka88 4. Wniebowzięcie Matki Bożej @apowojek 5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie @Patinka
U mnie relacje z teściową zaczęły się poprawiać właściwie jak tylko zdecydowałam się przystąpić do róży. Teraz największy postęp widzę w moim sercu - po prostu inaczej o niej myślę.
Kurczaki głupio mi strasznie, ale chciałabym prosić o wypisanie mego ślubnego z róży... :-( no nie idzie memu chłopu, nie idzie :-( ja nie mam jak za niego brać bo jestem już w kilku może jest ktoś chętny na jego miejsce?
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie @apowojek 2. Nawiedzenie św. Elżbiety @Patinka 3. Narodzenie Pana Jezusa Agnieszka P. od zapominajka 4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni @Joanna36 5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni @ProMama 1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie @isa7 2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie Monika H. 3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia Magda Z. 4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor Maria D. 5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii WOLNE 1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu @beabea 2. Biczowanie Pana Jezusa @Skatarzyna 3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa @zapomianjka 4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię @Beni 5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu @Aneczka08 1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa @tymka 2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa @wielorybek 3. Zesłanie Ducha Świętego @Mle 4. Wniebowzięcie Matki Bożej @ania_m 5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie @Agnieszka88
UWAGA przed chwilą był bład w tabelce już poprawiłam
Mi od marca przypadną Tajemnice Światła, a ja odmawiam tradycyjnie (( i nie wiem czy ktoś by się zamienił ze mną na ten czas(w sumie 5 mcy) na jakąkolwiek część czy się nie nadaję w ogóle. Przepraszam, ale jak się zapisywałam nie myślałam o tym aspekcie, a pewnie powinnam.
Komentarz
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie Agnieszka P. od zapominajka
2. Nawiedzenie św. Elżbiety @wielorybek
3. Narodzenie Pana Jezusa @ProMama
4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni @isa7
5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni Monika H.
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie Magda Z.
2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie Maria D.
3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia Piotr od @Agnieszka82
4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor @beabea
5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii @Skatarzyna
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu @zapomianjka
2. Biczowanie Pana Jezusa @Beni
3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa @Aneczka08
4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię @tymka
5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu @Joanna36
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa @Mle
2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa @ania_m
3. Zesłanie Ducha Świętego @Agnieszka88
4. Wniebowzięcie Matki Bożej @apowojek
5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie @Patinka
obym nie upadla w wiernosci tej modlitwie.
ja nie mam jak za niego brać bo jestem już w kilku
może jest ktoś chętny na jego miejsce?
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi Pannie @apowojek
2. Nawiedzenie św. Elżbiety @Patinka
3. Narodzenie Pana Jezusa Agnieszka P. od zapominajka
4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni @Joanna36
5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni @ProMama
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie @isa7
2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie Monika H.
3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia Magda Z.
4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor Maria D.
5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii WOLNE
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu @beabea
2. Biczowanie Pana Jezusa @Skatarzyna
3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa @zapomianjka
4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię @Beni
5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu @Aneczka08
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa @tymka
2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa @wielorybek
3. Zesłanie Ducha Świętego @Mle
4. Wniebowzięcie Matki Bożej @ania_m
5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie @Agnieszka88
UWAGA przed chwilą był bład w tabelce już poprawiłam
i nie wiem czy ktoś by się zamienił ze mną na ten czas(w sumie 5 mcy) na jakąkolwiek część czy się nie nadaję w ogóle. Przepraszam, ale jak się zapisywałam nie myślałam o tym aspekcie, a pewnie powinnam.