Od pierwszego jeśli się zamieniamy masz II Chwalebną. Ja w tym miesiącu miałam w dwóch różach pierwsze tajemnice i tak dziwnie mi się odmawiało 2 dziesiątki zaczynając różaniec dwa razy.... może leń jestem, albo potrzebuję się wdrożyć w różaniec. Bo to nigdy nie była moja ulubiona modlitwa. Ta zamiana tak profilaktycznie bym za 5 miesięcy nie miała cały miesiąc 2 początków Jeśli się zgadzasz to napiszę do zapominajki by zmieniła w grafiku od października.
Serio @ProMama? czyli ja ciemna masa nie załapałam reguł? Tylko jedna osoba z całej róży odmawia początek różańca? Nie każda osoba,, która ma pierwszą tajemnicę z każdej części? Jeśli tak to przepraszam za zamieszanie i chyba nie ma sensu się wtedy zamieniać. No wiedziałam, że ciąża mi na mózg uciska, ale żeby aż tak
mi jest trochę lżej, nabrałam dystansu, jeszcze przed różą była ostra rozmowa która oczyściła wiele. Wiem, że wiele wynika z jej zranień i historii życia i tego nie przeskoczę, bo to ona musi chcieć uzdrowić siebie
Nasza teściowa mocno obrażona . Jej rodzina również, więc znów coś naplotkowała. Nawet nie wiem za co, bo nie miałyśmy kontaktu. Ciemnemu coś się chyba nie podoba.
Isa, rozumiem. Bardzo rozumiem. Niczym sie nie denerwuj i modlimy sie. mnie tez chwilami dopada slabosc i rezygnacja, przeciez wiem jak jest i naprawde tylko cud, ale ....
robic swoje, tego sie trzymam. Moze potrzymamy sie razem ?
Komentarz
Zostaniemy wciąż młode...
Ale szału nie ma, bez zmian.
Nie długo po rozpoczęciu Róży miałam 4 dniową wiztę Teściów u nas i skończyło się bez kłóßni oobrażania i dąsów.
Teraz potrzeba kolejnego cudu, bo my jedziemy do teściów.
Dziekuje i zycze wszystkim nam cudow
mnie tez chwilami dopada slabosc i rezygnacja, przeciez wiem jak jest i naprawde tylko cud, ale ....
robic swoje, tego sie trzymam.
Moze potrzymamy sie razem ?
nie lubię jak się nas stawia przed faktami dokonanymi mówi co mamy robić...
ech... ale w Nowennie trwam