Zakładam kolejny wątek pomocowy. Tamten (Mam do oddania jeszcze więcej) zamknęłam i jak już wszystko, co ważne przeniesiecie tutaj, to tamten zamknę. Nie ma sensu, żeby wisiał taki antyk a kasować ręcznie 1500 wpisów mi się nie chce.
mam do oddania glany r 36 . i łyżwy do jazdy figurowej rozmiar chyba 35 pisze 23 ale to chyba rozmiar wkładki. za kw. zainteresowanym prześlę foto. mile widziana czekolada dla mojej córci za wyszykowanie tego . glany i łyżwy noszą ślady użytkowania na czubkach.
@AB ja mam kreconca,piekna niebieska w kolorowe kwiaty, taka do atroju krakowskiego, cudna,kiedys dostalam od pewnej forumki co garaz czyscila. Nasza Ha.nka juz z niej wyrosla, ale chodzila prawie kazdego dnia.moge wyslac zdjecie na telefon.
Komentarz
Nasza Ha.nka juz z niej wyrosla, ale chodzila prawie kazdego dnia.moge wyslac zdjecie na telefon.
k.
@ab Sprawdzilam, kręcących nie ma, są niekrecace.
Adres poprosze.
Zestaw ubranek dla dziewczynki 0-5 mscy
Zestaw ubranek wcześniaczych rozm 50
A jeśli nie znajdzie się chętny to macie jakiś zaprzyjaźniony dom samotnej matki albo coś podobnego
@mamlu, to takie damskie-damskie, czy dziewczęce raczej?
Miałam ja szmizjerkę khaki i się zdewaluowała, chętnie bym obaczyła na foto chociaż tę Twoją...
Dls dziewczynki worek ciuszków ok 86.,