Za kw "akcesoria" do porodu. Zostały mi 3 paczki podkładów, kilkanaście takich na łóżko, majtki siatkowe cała paczka (chyba 7) i koło dmuchane poporodowe. Przygarnie ktoś?
Duża paczka ciuchów na 36/38 (większość 38); spodnie, sukienki, swetry, bluzki, legginsy, jakaś spódniczka... Generalnie damskie, ale myślę, że nastolatka też ma szansę być zadowolona. Za kw, wysyłka tylko kurierem po 23 listopada, trzeba się liczyć, że wyjdzie jakieś 30-40 zł, może mniej, dokładnie nie sprawdzałam, w każdym razie, jest tego sporo. Nie liczyłam, ale myślę, że około 40 szt.
Mam trochę książek do oddania, wśród nich pewnie i lektury szkolne. Wśród książek tę Witkowskiej o Mickiewiczu. Zarys historii sztuki. W ogóle książek dużo. Ale piszcie, co was interesuje.
Z tego co pamiętam jak Ł. używał to Sinlac był bezglutenowy. My uzywaliśmy ze względu na bezlaktozowe właściwości , bezglut mie nie wzruszał . Słodkie bardzo ale dziecię uwielbiało...traktowało jako deser-przysmak-nagrodę czasami.
Komentarz
Ja jestem kurd... tzn. niska i dość szczupła, pewnie za kurd... niska na Twoje 38... ALE może?
za kw
Też mam różne oryginalne guziki, koraliki, pasmanterię, nici itp.
na dole strony jest adres.