Czy komuś się przyda? Die neue Gelbe Praktyczna gramatyka języka Niemieckiego plus Testheft em Abschlusskurs podręcznik i ćwiczenia Mit Erfolg zur Mittelstufenprufung książka i ćwiczenia Sprawdź czy potrafisz język niemiecki ponad 150 ćwiczeń Deutsch Grammatik uben fur die Prufung
A moze ktos sie jeszcze nie pozbyl a chce dvd i vcd ..? My nie mamy anteny - choc forsuje... mamy netflix ale tam nie znajduje takich klasykow jak titanic czy hook... czy nawet bardziej niszowe male ksiezniczki etc. Dla dzieci.. no i jedziemy na tym dvd ale znaja na pamiec te co mamy... mamy sporo, glownie jednak bajki.. mielismy troche na dysku zewnetrznym ale szlag go trafil..
Mam do oddania fotelik do karmienia IKEA z tacką, to chyba antiloop, jest też pompowana wkładka z pokrowcem oraz komplet pościeli w samochodziki poszewka na poduszke i kołdrę 60x120. Fotelik do odbioru w Warszawie.
Ok. Może nie teraz ci dostarczę, ale nie wyrzucimy. Dzisiaj pogrzeb i wracamy do domu. Jak tu będę następnym razem, zapakuję i wyślę. Nie zapomnij podać adresu.
Mam kilka gier i puzzli w stanie wystarczającym do grania choć niektóre, szczególnie pudełka, widać ze już swoje przeszły. Wiek raczej tak do 8 max 10 są warcaby, Chińczyk, zestaw 35 gier, domino, gra o miłosierdziu. Jak skończę przegląd gier to pewnie jeszcze coś dołożę chetnie wysłaliby w jedno miejsce
Mam kilka gier i puzzli w stanie wystarczającym do grania choć niektóre, szczególnie pudełka, widać ze już swoje przeszły. Wiek raczej tak do 8 max 10 są warcaby, Chińczyk, zestaw 35 gier, domino, gra o miłosierdziu. Jak skończę przegląd gier to pewnie jeszcze coś dołożę chetnie wysłaliby w jedno miejsce
Komentarz
Kilka razy założony, ale się nie polubiliśmy.
Die neue Gelbe Praktyczna gramatyka języka Niemieckiego plus Testheft
em Abschlusskurs podręcznik i ćwiczenia
Mit Erfolg zur Mittelstufenprufung książka i ćwiczenia
Sprawdź czy potrafisz język niemiecki ponad 150 ćwiczeń
Deutsch Grammatik uben fur die Prufung
El Cronometro Nivel B2
Fiszki Język Angielski poziom 4
część ćwiczeń rozwiązana ołowkiem
El Cronometro Nivel B2
Fotelik do odbioru w Warszawie.
Tylko rozmiar na 18 miesięcy.
Raczej cienki, nie na obecne mrozy. Przyda się komuś?
chetnie wysłaliby w jedno miejsce