Ktoś chętny na stanik Esotiq 75E? Praktycznie nowy, bez metek papierowych, chodziłam w nim jeden dzień i okazał się jednak za duży. Brązowy z aplikacjami, jak coś, to zdjęcie na telefon. Tylko oni mają małą rozmiarówkę, realnie to pewnie będzie tak 75D. Za kw.
Cienką kurtkę Marmot dla młodszej nastolatki (xs) kolor niebieski/turkusowy. Taliowana, bardzo zgrabna. Zzewnątrz bez zarzutu. Wewnątrz niestety pod pachami i wzdłuż boków sprała się jej membrana więc nie jest już nieprzemakalna. Choć gdyby ją zaimpregnować to pewnie by była. Nie sprawdziliśmy bo właścicielka i tak wyrosła. Zdjęcie mogę wysłać smsem.
Wiecie co, wahałam się czy wstawiać, ale może komuś się przyda - mam lozko sosnowe pojedyncze, takie typowe, dziecko wyrosło ( lozko w środku ma ok 180 cm długości, a syn który na nim spal tez właśnie tyle osiągnął. Do tego możliwe ze skrzynia , a właściwie dwie skrzynie przerobione na lozko wysuwane spod spodu, jesli nie będzie pasować do nowego, Marianna tam spala w przypadku, kiedy nocowała u nas babci i spala na łóżku Marianny. Mam jeszcze taka typowa wersalkę, zielona, tez się pozbywamy. Jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę zrobić zdjecia
Komentarz
@blaekie jakich szukasz?
Mam fajne nosidło.
Myslalam, żeby je puścić za 200 zl( do małej negocjacji.
Ktoras z SuperMam reflektuje?
półbuty skórzane brązowe, rozmiar 29
zimowe trapery skórzane rozmiar 29
półbuty Quechua rozmiar 28
kaloszki, rozmiar 26
wizytowe, czarne, rozmiar 30
za kw
wszystko dla chłopca
fotki wolę na tel. bo nie umiem wstawiać
E: 29 i 30
Ja już coś Ci obiecałam i przepraszam, chciałam wszystko wyprać i poprasować, ale doby nie wystarczyło, przepraszam
No mam i chętnie oddam, niezniszczone, brązowe, rozmiar 28
Jak się cieszę!!!
kozaczki dziewczęce czerwone, skórzane rozmiar 35
oddam za kw