@aghi jest mozliwosc ze mala nie zachoruje moje nie wszystkie na raz chorowaly to w ramach nieudolnej proby podniesienia na duchu co prawda szykowalam sie zawsze bardzo ciesze sie ze goi sie ladnie oby tak dalej pewnie to wiesz ze malenstwo nie moze byc
Pisze tu bo jak zwykle nie wiem gdzie najlepiej. ja tez jeszcze raz prosze o modlitwe.. pietrza sie przed nami trudnosci z pogrzebem, trudno jest to zniesc pod kazdym wzgledem... od drzwi do drzwi jak w 12 pracach Asterixa... Pogrzeb Uli i symbolicznie dwojga wczesniej utraconych dzieci bedzie w sobote o 12 na cmentarzu przy Galczynskiego pierwsze wejscie od cinemacity. Jezeli ktos tam chcialby sie wlaczyc w modlitwe to zapraszamy.
Komentarz
+++
wspaniałe wiadomosci Aghi
ja tez jeszcze raz prosze o modlitwe.. pietrza sie przed nami trudnosci z pogrzebem, trudno jest to zniesc pod kazdym wzgledem... od drzwi do drzwi jak w 12 pracach Asterixa...
Pogrzeb Uli i symbolicznie dwojga wczesniej utraconych dzieci bedzie w sobote o 12 na cmentarzu przy Galczynskiego pierwsze wejscie od cinemacity. Jezeli ktos tam chcialby sie wlaczyc w modlitwe to zapraszamy.