Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

warzywna wegeta do zupy- zapraszamy za rok ;)

1234568»

Komentarz

  • @Bea

    Jak juz otworze ten słoik
    To ile ta wegeta może stać?

    Dżemy dla.mnie.dobre
    Dla reszty.tez za słodkie

    Sama zjem :)
    Tez dobrze
  • Moj po otwarciu stoi i stoi i stoi az się skończy ;)
    Nie pasteryzowalam
  • Testów cd

    Oliwa zmieszana z "wodą" z wegety (wiecie, ten płyn, co się zbiera, ten słony roztwór) , w tym wymieszane kawałki dyni i upieczone na blaszce (na papierze do pieczenia) - pychota
  • Fajnie
    @kociara

    Dzięki
    Moja dynia nie może się doczekac swojej kolejności

    Może się zmibilizuje
  • A my wczoraj rabarbar napoczęliśmy. Słodki, ale dobry. Czosnek wygląda imponująco.
    @Daga K nie liczył główek.
  • Otwartą wegetę można trzymać w lodówce i 2 miesiące.
  • Już pisałam do @Bea, ze w życiu nie mieliśmy takiego wypaśnego czosnku :D
    Teraz będę wszędzie szła z wizytą z główką.
  • Ten dżem z rabarbaru jest świetny do popułdniowej herbaty. Ale ja tylko raz jadłam - mama mi zarekwirowała. Chyba jakiś smak z dzieciństwa się przypomniał, bo bardzo zadowolona.
  • @Bea
    A jak tam rabarbar...? :)
  • edytowano maj 2016
    A ile możesz? :D
    I po ile? Jak to wyjdzie cenowo?
    Mniej niż 5 kilo to.nie warto słać nawet.
    Kurcze, nie mam wyobraźni, ile to będzie objętościowo i oglądowo...
  • Super. :)
  • Ja chce rabarbaROWY
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.