@Gosia5 Nie jestem pewien czy te po angielsku są na tyle śmieszne żeby było warto, może później. Tu wklejam po niemiecku, co prawda już był (bez tłumaczenia), ale zawsze jak go sobie przypomnę to pękam (nie wiedziałem że to pocztówka):
Cytat na górze: Seks w małżeństwie jest jak picie kawy - bez niej szybciej zasypiasz. (Niemiecki zapomniałem, jeśli coś skopałem to niech mnie ktoś poprawi z łaski swojej.) Tekst komiksu: - Wziąłem prysznic! - O nie, on chce seksu Wiem @Rejczel , każdego co innego śmieszy
Fakt.To nie jest dowcip taki, żeby się turlać ze śmiechu po dywanie i niezbyt tu może pasuje. Jako memento - uważam, że jest ciekawy. Swoją droga może taki wątek powinien powstac - memów z interesujacymi haslami, sentencjami.
Ja się bardzo uśmiałam i z tych śląskich napisów na Windowsie i na GG, z tych poznańskich tytułów filmów Mój dziadzio był z Leszna więc u nas w domu był i wihajster i sklep "na winklu", kartofle, gzik, jak coś było do niczego - to "na szmelc" itp.
Komentarz
https://youtu.be/y_bwKW6V1lw
Nie jestem pewien czy te po angielsku są na tyle śmieszne żeby było warto, może później. Tu wklejam po niemiecku, co prawda już był (bez tłumaczenia), ale zawsze jak go sobie przypomnę to pękam (nie wiedziałem że to pocztówka):
Cytat na górze:
Seks w małżeństwie jest jak picie kawy - bez niej szybciej zasypiasz.
(Niemiecki zapomniałem, jeśli coś skopałem to niech mnie ktoś poprawi z łaski swojej.)
Tekst komiksu:
- Wziąłem prysznic!
- O nie, on chce seksu
Wiem @Rejczel , każdego co innego śmieszy
Linda De Mol
Swoją droga może taki wątek powinien powstac - memów z interesujacymi haslami, sentencjami.
potwierdzam jako poznanianka
pamiętam te wyrażenia, niektóre koleżanki z podstawówki tak mówiły ( i ich rodzice i dziadkowie)