Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Tomasz i Ewa powiedział(a): TecumSeh powiedział(a): Tomasz i Ewa powiedział(a): Droga wolna. Spadaj! Nie będę Cię naśladował i pisał płaczliwych wątków pożegnalnych ;-) Spadaj bez pożegnania. Nie będziemy za tobą tęsknić. T
TecumSeh powiedział(a): Tomasz i Ewa powiedział(a): Droga wolna. Spadaj! Nie będę Cię naśladował i pisał płaczliwych wątków pożegnalnych ;-)
Tomasz i Ewa powiedział(a): Droga wolna. Spadaj!
Tomasz i Ewa powiedział(a): Rogalikowa powiedział(a): Argument adminowski o zakładaniu sobie własnego forum/Kościoła... ach, jakże jestem zaskoczona. Taki świeży. Idź z wodzem. Ucieszy się. T
Rogalikowa powiedział(a): Argument adminowski o zakładaniu sobie własnego forum/Kościoła... ach, jakże jestem zaskoczona. Taki świeży.
TecumSeh powiedział(a): palusia powiedział(a): @TecumSeh gdybyś pewnego dnia chciał opuścić to forum, to chcę jakikolwiek kontakt na priv zanim odejdziesz. Twoja fanka Heheh:) weź tak nie przy ludziach, bo niektórzy spazmów dostaną ;-)Ja wiem że to dowcipy, ale wiesz.. niektóre tu są traktowane śmiertelnie poważnie ;-) TecumSeh powiedział(a): In Spe powiedział(a): Gwiazdoruj dalej.Na pewno przysporzy Ci to fanek Siła argumentu rozłożyła mnie na łopatki ;-)Udało Ci się mnie rozśmieszyć lepiej niż niejeden mem ;-)
TecumSeh powiedział(a): palusia powiedział(a): @TecumSeh gdybyś pewnego dnia chciał opuścić to forum, to chcę jakikolwiek kontakt na priv zanim odejdziesz. Twoja fanka Heheh:) weź tak nie przy ludziach, bo niektórzy spazmów dostaną ;-)Ja wiem że to dowcipy, ale wiesz.. niektóre tu są traktowane śmiertelnie poważnie ;-)
palusia powiedział(a): @TecumSeh gdybyś pewnego dnia chciał opuścić to forum, to chcę jakikolwiek kontakt na priv zanim odejdziesz. Twoja fanka
In Spe powiedział(a): Gwiazdoruj dalej.Na pewno przysporzy Ci to fanek
Rejczel powiedział(a): Ten leniwiec jest rozczulający.
Komentarz
https://fb.watch/3BuC2Vu7Of/
Obrazek z jajem wylatuje, bo razi.
Wyzywanie ludzi od idiotów jest cool.
Walentynki
@TecumSeh gdybyś pewnego dnia chciał opuścić to forum, to chcę jakikolwiek kontakt na priv zanim odejdziesz. Twoja fanka
@TecumSeh bardzo lubię czytać Twoje komentarze i wiesz , fajnie się to czyta ..o niech tak zostanie
-powiem Ci za minutę poczekaj
Jakie to prawdziwe aż do bólu
https://youtu.be/PjhTzKEHYbc