Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Rejczel powiedział(a):
Rejczel powiedział(a): I jeszcze w temacie pierogów
NC500 powiedział(a): Rejczel powiedział(a): Czy słyszysz szum i szelest liści kiedy szurasz jesienią podeszwami?
maliwiju powiedział(a): NC500 powiedział(a): Rejczel powiedział(a): (...) Czy słyszysz szum i szelest liści kiedy szurasz jesienią podeszwami? Jak pracowałam jako logopeda to uczniowie takie wierszyki dostawali odemnie na zadanie domowe.
NC500 powiedział(a): Rejczel powiedział(a): (...) Czy słyszysz szum i szelest liści kiedy szurasz jesienią podeszwami?
Rejczel powiedział(a): (...)
Elunia powiedział(a): Jest nadzieja!Jedna nauczycielka w kraju dostała podwyżkę 18 000 zł
ori powiedział(a): maliwiju powiedział(a): NC500 powiedział(a): Rejczel powiedział(a): Czy słyszysz szum i szelest liści kiedy szurasz jesienią podeszwami? Jak pracowałam jako logopeda to uczniowie takie wierszyki dostawali odemnie na zadanie domowe. @maliwiju Mogłabyś podesłać jakieś tego typu źródła?
maliwiju powiedział(a): NC500 powiedział(a): Rejczel powiedział(a): Czy słyszysz szum i szelest liści kiedy szurasz jesienią podeszwami? Jak pracowałam jako logopeda to uczniowie takie wierszyki dostawali odemnie na zadanie domowe.
Komentarz
https://www.facebook.com/jorn.schaki/videos/3250607588332115/
Moim dzieciakom robiłam takie typu żółta żaba w różowych podkolanówkach żlopie oranżadę na rżysku i przegryza grzanki z chałwowymi orzeszkami
PS: dla poprawnosci powinno pisac "que mon chat est AIT l'air"
ed: oczywiscie brakuje ç (façon)