Jesli taki widok Ci sie wyswietla to ewidentnie masz inaczej - u mnie sie tak wyswietlalo przed tymi zmianami z umieszczaniem zdjec na forum, to sie stalo jakies 4 miesiace temu. Wczesniej kazdy mogl wybierac zdjecia bezposrednio z telefonu, teraz wyswietla sie: "adres obrazka". Moze jest to zwiazane ze statusem: Klub seniora czy Wspolnota NRTTT.
Pawel, jest z tym teraz troche zachodu ale da sie: zdjecie wysylasz na fotosik.pl a potem kopiujesz link do zdjecia spod fotografii. Skopiowany link wklejasz w czarne pole z zagietym rozkiem i juz.
Dziala dziala. Na probe wklejam poranne zdjecie, jak sie resorak dostal do pralki i sie kreci na 1200 obrotow Tylko mi fotosik przekrecil zdjecie w prawo nie wiem dlaczego.
@Bambidu ustaw sobie Bombika w awatarze Jak widze Twoj nick to mi sie w mysli spiewa: ma na imie Bambidu trutututu trututu. Kto nie wie - bajka muzyczna a Bambidu to byl taki ostatni mamut, ktory byl bardzo bardzo madry i dawal dobre rady tym, ktorzy o nie prosili - > np.sloniowi Bombikowi!
Ooooł jes Jest w Afryce miejsce taaaakie, gdzie ostatni mamut sapie. Ma na imie Bambidu (...) Trutututu tratatata Bambidu radę da! Jeju, tyle lat minelo a ja dalej te wszystkie piosenki pamietam. To byla naprawde dobra bajka
Ło matko przypomniała....osiem lat co wieczór słyszałam tę opowieść bo mi się synu nauczył przy niej zasypiać...a stały w uczuciach....reagowałam w końcu jak kilka lat wcześniej na "tulimy "Teletubisiów. Teraz to mnie śmieszy ale kiedyś...
Komentarz
Moze jest to zwiazane ze statusem: Klub seniora czy Wspolnota NRTTT.
Pamięć pewnie
Ach..
.