Ja tez sarkastycznie, dzisiaj mam tak czarny dzień, że nic tylko czarny humor.... Taki świat, że kawał robi się rzeczywistością, to naprawdę śmieszne , strasznie śmieszne.
Hahaha. Do nas na święta przyjechał szwagier, to jego rodzinny dom. I właśnie posprzatal i umyl ganek, kuchnię, łazienkę. I nie wiem czy mam dziękować czy się wsciec. Bo nocnik i nakładkę dziecięcą na wc znalazlam w sypialni, a stojak od wanienki, który był w łazience zawedrowal do ganka.
Ale to nie jest śmieszne. 15 letni syn kuzyna tak by się przekręcił na wyrostek...
Moj syn z urazem głowy, zaburzeniami widzenia, utratą pamięci i niespójna bełkotliwą mową, musiał czekać 12 godzin na wynik testu, zanim zrobili mu TK i zbadał go neurolog... A chrzesniak mojego Męża zmarł na sepsę, nie doczekawszy wyniku testu, ktory okazal się negatywny..
U nas na IP mamy testy wymazowe szybkie - wynik po 15 minutach. W razie wątpliwości izolatka i wymaz do laboratorium, ale już w warunkach oddziału, jeśli pacjent wymaga przyjęcia. @Malgorzata , to po prostu kwestia raczej złej organizacji pracy.
Komentarz
Chociaż może w tym roku tam akurat nie...
W sumie mi się podoba ta koncepcja z troski o związek mogę się poświęcić i porzucic sprzatanie .
E tam. Starowicz pewnie nie sprząta, to nie wie jak mają ci co sprzątają
Jeden przedszkolak mówi do drugiego:
– U mnie modlimy się przed każdym posiłkiem.
– U mnie nie. Moja mama bardzo dobrze gotuje...