Szanowna Redakcjo, gdzie najlepiej zacząć poszukiwania rolek ? Dziewczęce ale nie za bardzo różowe najlepiej.... Sugestie mile widziane. Dobre rady też.
Polecam sieciowki. Wiekszosc mamy z decatlona ale moje osobiste sa z gosportu. Cena w gosporcie byla nieznacznie wyzsza. Rolki dobrze jest mierzyc, bo musza byc wygodne.
W ogóle bycie z człowiekiem - jakiekolwiek - to patrzenie na niego. Ja się nieraz tylko zastanawiam, co oni z tego, co się mówi zapisują: to wszystko, co mówię, to co uważają za ważne, czy to, co nie zaszkodzi jak nie trafią z diagnozą, żeby się wybronić przed ewentualnym wyrokiem. Wiem, że to straszne, ale chyba tracę coś tej mojej niewinnej naiwności.
Ale niektorzy potrafia powiedziec "wie pani, musze tu powpisywac, przepraszam za chwilowa nieuwage" lub "prosze mowic, a ja tu bede wpisywac", wtedy pacjent czuje, ze obchodzi lekarza. A ilosc papierologii i wszelkich "formalnosci" rosnie wszedzie w ogromnym tempie.
Komentarz
Nie decathlon! Weź rolki marki Roces lub Rollerblade. W Poznaniu jest mały sklepik z dobrymi rolkami.
Ja się nieraz tylko zastanawiam, co oni z tego, co się mówi zapisują: to wszystko, co mówię, to co uważają za ważne, czy to, co nie zaszkodzi jak nie trafią z diagnozą, żeby się wybronić przed ewentualnym wyrokiem.
Wiem, że to straszne, ale chyba tracę coś tej mojej niewinnej naiwności.
A ilosc papierologii i wszelkich "formalnosci" rosnie wszedzie w ogromnym tempie.
Najwyzszy czas na kawę!
Kto chce mi towarzyszyc?