Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

14647495152136

Komentarz

• Cos sie dzialo :)
  • Oj, działo.., ale dzięki temu poszłam spać szybciej.
  • Ojej. Dobrze że idziesz do lekarza. +
  • Szanowna Redakcjo, gdzie najlepiej zacząć poszukiwania rolek ? Dziewczęce ale nie za bardzo różowe najlepiej.... Sugestie mile widziane. Dobre rady też.
  • Decathlon?;)
  • edytowano sierpnia 2016
    @kiwi ;
    Nie decathlon!  Weź rolki marki Roces lub Rollerblade. W Poznaniu jest mały sklepik z dobrymi rolkami.
  • Polecam sieciowki. Wiekszosc mamy z decatlona ale moje osobiste sa z gosportu. Cena w gosporcie byla nieznacznie wyzsza. Rolki dobrze jest mierzyc, bo musza byc wygodne.
  • Znam to @Natalnika aż nadto dobrze i też mnie to irytuje. Na szczęście są i inni lekarze.
  • W ogóle bycie z człowiekiem - jakiekolwiek - to patrzenie na niego.
    Ja się nieraz tylko zastanawiam, co oni z tego, co się mówi zapisują: to wszystko, co mówię, to co uważają za ważne, czy to, co nie zaszkodzi jak nie trafią z diagnozą, żeby się wybronić przed ewentualnym wyrokiem.
    Wiem, że to straszne, ale chyba tracę coś tej mojej niewinnej naiwności.
  • Niestety rubryczek masa, a spora część lekarzy ma trudności w szybkiej obsłudze tych wszystkich programów, czy po prostu w pisaniu na klawiaturze...
  • Ale niektorzy potrafia powiedziec "wie pani, musze tu powpisywac, przepraszam za chwilowa nieuwage" lub "prosze mowic, a ja tu bede wpisywac", wtedy pacjent czuje, ze obchodzi lekarza. 
    A ilosc papierologii i wszelkich "formalnosci" rosnie wszedzie w ogromnym tempie.
  • powinni mieć protokolantów, asystentów czy kogo tam, serio. już od dawna się zastanawiam, dlaczego nie ma takiej funkcji.

• Mysl dobra, tylko koszta wielkie. Nikt na to nie pojdzie.
  • Ja właśnie czekam u giną i jest opóźnienie ponad godzinę :(
  • Dzis jeszcze nie pilam kawy. Jak wyszłam z domu po 7 tak dopiero teraz wróciłam.
    Najwyzszy czas na kawę!
    Kto chce mi towarzyszyc?
  • Mam herbatę i sobie piję
  • @natalnika , skóra zmieniona? Guzek sie rusza? W której części głowy? Miękki, twardy?

• A mnie właśnie uratował sos od @celinka mniammmmm ugotowalam tylko makaron. Padnieta jestem dzisiaj strasznie. Mimo kawy śpię na stojąco!
  • Herbata wypita, Nowenny wklepane, można iść pranie powiesić.
  • Jeszcze mam trochę czasu bo się nie wyprało.
  • odebralam wyniki gwiazdy i szkoda slow
  • bakterie są?

• tak skierowanie do szpitala czyli sporo zakupow nie planowanych,jezdzenie do niej co drugi dzien przez tydzien
  • Ale dlaczego do szpitala?  Jakie podejrzenia @nowa
  • zum i ma na własne życzenie,leczyłam w domu dość długo 
  • Ojej, trzymajcie się 
  • jak na wlasne zyczenie to niech je szpitalna pasze.. cuda to to nie sa ale nie w ciazy idzie przezyc ;) zarty zartami ale wspolczuje nawalu problemow +++
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.