Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

14344464849136

Komentarz

• dziekujemy, @mamababcia , a herbata z miodem ,cytryna? moze by pomogla ?
  • O.., to bardzo proszę.
  • zapraszam mam- miod cytryne herbate futro zywe samobiezne do ogrzania, a i dwie chorybzdy na stanie jedna wiszaca na reku
  • Miód mam. Dziś zrobię napój zdrowotny. Na szklankę letniej wody dajesz łyżkę miodu i odstawiasz na noc. Rano pijemy. I zdrowie wraca. Ja to zaniedbałem. Warto podobno łykać probiotyk.
  • Czosnek z ketchupem
  • Czosnek dla mnie to śmierć. Nie mogę. Choć lubię.
  • a czemu z ketchupem? ten czosnek, u mnie lubia z maslem smalcem lub jogurtem czy majonezem plus jakis dodatek pieczywo wedlina frytki itd i tez tlumacza ze to dla zdrowia
  • a czemu z ketchupem? ten czosnek, u mnie lubia z maslem smalcem lub jogurtem czy majonezem plus jakis dodatek pieczywo wedlina frytki itd i tez tlumacza ze to dla zdrowia
  • by mial inny smak
  • Ale keczup czy czosnek?
  • czosnek,ale tylko polski
  • A ja znow czosnku nie dalam rady zjesc. Zoladek mnie bolal i skonczylo sie znow randka z sedesem. A przeziebienie wieczorem znow gorsze. 
  • To picie wody z miodem jest często skuteczne. Ja nie lubię miodu, a ta woda nawet dość smakuje. Może żebym nie skończyła na jednym razie,teraz bym nie cierpiała. Tylko woda powinna być letnia., bo miód pod wpływem temperatury łatwo traci lecznicze właściwości.
  • @nowa, chyba zacznę z tobą do obrządku chodzić.
  • Sobie nie śpię od godz. Pranie i zmywanie nastawione. Przejrze neta i do pracy polecę. Dobrego dnia wszystkim.
  • Dziękuję i wzajemnie
  • Serdeczne pozdrowienia z gorrrrącej Turcji! 
  • Dziękujemy. Nam też ciepła nie brakuje ale na szczęście dla mnie nie jest aż tak gorrrrąco.
  • @mamababcia jak się dzis czujesz?
  • Nowy dzien, słonce w tyłek grzeje, a kawy nikt nie zapodał? No jak to tak?

@tryk !!!
  • Ja dzis wypije kawę na tarasie :)
    Tyle, ze trzeba najpierw wstac i se ją zrobic. 
    Na razie ksiązka mnie wciągnęła.

Wstac juz czy jeszcze nie- oto jest pytanie?

Pozostali jeszcze spią
    Ech wakacje! :smile: 
  • @edytam , dziękuję, w sumie tak samo. Chociaż już czuję działanie leków. 
  • Jak sie robi jajecznicę z kurkami?
  • @mamababcia a jakie uzasadnienie dla antybiotyku?
  • Za długo trwało leczenie bezskuteczne w dodatku. Podejrzewałem wcześniej zapalenie oskrzeli, ale tu się coś naprawdę dzieje. Jeszcze nie wiem, co . To nie są tylko objawy przeziębienia. Ale dość. 
    Odpoczywaj. Jeszcze sobie poczytaj. Kawę wypij z mężem
  • Mniej kawy.teraz woda
  • właśnie przygotowałam sobie yerbę
    może postawi mnie na nogi po nieprzespanej nocy
  • @mamababcia wlasnie miod mi wyszedl, ale pije wode z cytryna. Jak mi sily wroca to miod pojde kupic :smiley: 

@Małgorzata32 a macie na mazurach jakis domek, co miesci sporo ludzi? Cos fajnego i sprawdzonego? Szukam namiarow na przyszly rok, 9 dzieci i 4 doroslych, w sumie to jedno z dzieci juz tez bedzie prawie dorosle :smiley: 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.