Miód mam. Dziś zrobię napój zdrowotny. Na szklankę letniej wody dajesz łyżkę miodu i odstawiasz na noc. Rano pijemy. I zdrowie wraca. Ja to zaniedbałem. Warto podobno łykać probiotyk.
a czemu z ketchupem? ten czosnek, u mnie lubia z maslem smalcem lub jogurtem czy majonezem plus jakis dodatek pieczywo wedlina frytki itd i tez tlumacza ze to dla zdrowia
a czemu z ketchupem? ten czosnek, u mnie lubia z maslem smalcem lub jogurtem czy majonezem plus jakis dodatek pieczywo wedlina frytki itd i tez tlumacza ze to dla zdrowia
To picie wody z miodem jest często skuteczne. Ja nie lubię miodu, a ta woda nawet dość smakuje. Może żebym nie skończyła na jednym razie,teraz bym nie cierpiała. Tylko woda powinna być letnia., bo miód pod wpływem temperatury łatwo traci lecznicze właściwości.
Za długo trwało leczenie bezskuteczne w dodatku. Podejrzewałem wcześniej zapalenie oskrzeli, ale tu się coś naprawdę dzieje. Jeszcze nie wiem, co . To nie są tylko objawy przeziębienia. Ale dość. Odpoczywaj. Jeszcze sobie poczytaj. Kawę wypij z mężem
@mamababcia wlasnie miod mi wyszedl, ale pije wode z cytryna. Jak mi sily wroca to miod pojde kupic
@Małgorzata32 a macie na mazurach jakis domek, co miesci sporo ludzi? Cos fajnego i sprawdzonego? Szukam namiarow na przyszly rok, 9 dzieci i 4 doroslych, w sumie to jedno z dzieci juz tez bedzie prawie dorosle
Komentarz
@tryk !!!
Tyle, ze trzeba najpierw wstac i se ją zrobic.
Na razie ksiązka mnie wciągnęła.
Wstac juz czy jeszcze nie- oto jest pytanie?
Pozostali jeszcze spią
Ech wakacje!
Odpoczywaj. Jeszcze sobie poczytaj. Kawę wypij z mężem
może postawi mnie na nogi po nieprzespanej nocy
@Małgorzata32 a macie na mazurach jakis domek, co miesci sporo ludzi? Cos fajnego i sprawdzonego? Szukam namiarow na przyszly rok, 9 dzieci i 4 doroslych, w sumie to jedno z dzieci juz tez bedzie prawie dorosle