Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

15051535556136

Komentarz

• Dziękuję, każde wsparcie mile widziane.
  • mamababcia rowerem podjedź
  • edytowano sierpnia 2016
    Nie  ma srodkow transportu
  • Rower odpada. Ja tu chodzę tak już 32 lata(aż się wierzyć nie chce). I wczoraj z matematyką się rozjechałam i dodałam. 2 kilometry.
  • Bóg jest dobry. Przeszłam jakieś półtora kilometra i resztę drogi przejechałam.
  • cieszę się z tobą ,wreszcie coś po prostu miłego 
  • a nie dziś to 3 miła rzecz ,jakieś święto 
  • Święto Bożej Dobroci. Ono jest codziennie. Właśnie czekam u dentysty
  • i już po święcie dobroci ,poszukuję kota ,bo mojego czyjeś psy pogryzły było ich tylko 4 ledwie odgoniłam wyyć mi się chce kicia ma młode kocię 
  • @nowa przykro to czytac
  • Bolało ale juz po wszystkim
  • @nowa to święto trwa. Dobroć Boga się nie kończy. I ty o tym wiesz. Mnie denerwują i zasmucają ludzie wyrzucający śmieci na drogę. Leżą głównie butelki po napojach, papiery i puszki po piwie. Kiedyś śmiecili głównie turyści, ale te ślady po ucztach leśnych to raczej miejscowi. I tak wiele zmieniło się na lepsze. Ale wczoraj dobił mnie śmietnik na skraju lasu przy drodze. Kilka centymetrów w bok jest rów. Nie., trzeba było rzucić na środku.
  • @mamababcia  ja mam wrazenie ze dla tych przyglupow to puste wazy wiecej niz pelne...nie wazne czy to puszka czy butelka wrrr

@Tryk mi nie pokazuje ze mam wiad w skrzynce ,moze Katii tez ?
  • No chyba bo pisalem do niej wiele razy
  • Witam wszystkich
  • @Dominikaa , tam leżały butelki po piwie, kilka i rozmoknięty (jak nie rozmoknięty, gdy cały czas dziś pada) i jak szłam dziś już z powrotem, a to blisko mojego domu, pomyślałam, że mogli chociaż kilka butelek pełnych zostawić, żeby udawać, że im się to wysypało.  ;)
  • Porozmawiałam sobie z @nowa przez telefon. Jak ja ją lubię! Czerpię z niej pełnymi garściami i ciągle mam wrażenie, że garście za małe.
  • Jak minal dzien Panstwu?
  • I jeszcze. Piszę, bo lubię pisać z komputera, choć on nie ma opcji zgadywania wyrazów i wszystko trzeba samemu, ale za to nie piszę wszystkiego ciurkiem. Ostatnio w telefonie mam tak, że nie widzi on mojego entera. To znaczy widzi, ale jak daje komentarz, to wszytko leci ciurkiem.
  • Lepiej........
    nie mowic....
    Moje dzieci mialy dzis faze "wpienimy mamuske" a ja zakaslana i z bolem brzucha, powinnam lezec, ale nie, nawet przy kolacji daly do pieca. Aaaaaa....

Ale to chyba wpis do watku "wywrzeszczec sie musze" lepiej by pasowal.....
  • Wrzeszcz Kobieto, gdzie chcesz. Tylko nie na dzieci, bo co sąsiedzi pomyślą?  ;)

A tak swoją drogą dzisiejsze matki mają anielską cierpliwość do dzieci.
  • Dobrze sie czyta co piszesz.pozdrawiam
  • Dzieciom tez sie ciut oberwalo, za rzucanie jedzeniem. Tego nie toleruje, tylko nie wiem skad to przyniosly.  
    Teraz nastapil ten ulubiony moment w domu, kiedy dzieci sa w lozkach i jest cisza :)
  • butelki bym zabrala i sprzedala a co mi tam, tu ja w lozku tylko ale za to sama bo futro nagrzalo mi lozko wlozylam plasterek miecha i poszla jesc a ja mam cale lozko dla siebie ,no i juz zjadla i dziekuje mi za rarytasy moje futerko a jak mam cieplo
  • tylko musze uwazac zeby w gratisie mycia nie dostac
  • a gwiazda w szpitalu cisza spokoj w domu, malenstwo rozwiazuje testy 6 klasisty choc wcale nie uczyla sie jeszcze tego co z tego wyjdzie jej nie wiem,
  • mysza bawi nasze swinko-myszki
  • Moje starsze niestety nie rozumieja mojej potrzeby odpoczynku i swiruja. Ciszy w domu niet. Ech...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.