@nowa to święto trwa. Dobroć Boga się nie kończy. I ty o tym wiesz.
Mnie denerwują i zasmucają ludzie wyrzucający śmieci na drogę. Leżą głównie butelki po napojach, papiery i puszki po piwie. Kiedyś śmiecili głównie turyści, ale te ślady po ucztach leśnych to raczej miejscowi. I tak wiele zmieniło się na lepsze. Ale wczoraj dobił mnie śmietnik na skraju lasu przy drodze. Kilka centymetrów w bok jest rów. Nie., trzeba było rzucić na środku.
@Dominikaa , tam leżały butelki po piwie, kilka i rozmoknięty (jak nie rozmoknięty, gdy cały czas dziś pada) i jak szłam dziś już z powrotem, a to blisko mojego domu, pomyślałam, że mogli chociaż kilka butelek pełnych zostawić, żeby udawać, że im się to wysypało.
I jeszcze. Piszę, bo lubię pisać z komputera, choć on nie ma opcji zgadywania wyrazów i wszystko trzeba samemu, ale za to nie piszę wszystkiego ciurkiem. Ostatnio w telefonie mam tak, że nie widzi on mojego entera. To znaczy widzi, ale jak daje komentarz, to wszytko leci ciurkiem.
Lepiej........ nie mowic.... Moje dzieci mialy dzis faze "wpienimy mamuske" a ja zakaslana i z bolem brzucha, powinnam lezec, ale nie, nawet przy kolacji daly do pieca. Aaaaaa....
Ale to chyba wpis do watku "wywrzeszczec sie musze" lepiej by pasowal.....
Dzieciom tez sie ciut oberwalo, za rzucanie jedzeniem. Tego nie toleruje, tylko nie wiem skad to przyniosly. Teraz nastapil ten ulubiony moment w domu, kiedy dzieci sa w lozkach i jest cisza
butelki bym zabrala i sprzedala a co mi tam, tu ja w lozku tylko ale za to sama bo futro nagrzalo mi lozko wlozylam plasterek miecha i poszla jesc a ja mam cale lozko dla siebie ,no i juz zjadla i dziekuje mi za rarytasy moje futerko a jak mam cieplo
Komentarz
@Tryk mi nie pokazuje ze mam wiad w skrzynce ,moze Katii tez ?
nie mowic....
Moje dzieci mialy dzis faze "wpienimy mamuske" a ja zakaslana i z bolem brzucha, powinnam lezec, ale nie, nawet przy kolacji daly do pieca. Aaaaaa....
Ale to chyba wpis do watku "wywrzeszczec sie musze" lepiej by pasowal.....
A tak swoją drogą dzisiejsze matki mają anielską cierpliwość do dzieci.
Teraz nastapil ten ulubiony moment w domu, kiedy dzieci sa w lozkach i jest cisza