Strazacy sa super. Robota straszliwie ciezka, stopien ryzyka pewnie najwyzszy, ale za to bezwarunkowa sympatia spoleczenstwa. I ilu ich znam - swietni mezczyzni.
Dziękuję, faktycznie syn jest świetny, zresztą jak dla każdej z nas jej syn. Miło się to czyta, ostatnio kilka razy słyszałam jaka to dobra szkoła, pewna praca, szybka emerytura... Trafiało mnie coś. Tym bardziej, że Bartek to strażak z powołania, pasjonat.
Nigdy nie spotkalam sie z niesympatycznym strazakiem. Ale chyba trzeba miec odpowiedni charakter, zeby wybrac zawod strazaka. Trudna bardzo praca i niebezpieczna.
Miałam jechać dziś, ale nie . Jadę dopiero jutro rano. Nie lubię takich sytuacji że ktoś zmienia nagle plany i pewnie bym się nie dowiedziała o tym, gdybym sama nie zadzwoniła.
@Ewasz nie dziwię się, że takie opinie typu pewna praca itd denerwują - ludzie do końca nie zdają sobie sprawę co to za praca :/a ile razy muszą się narażać i jeździć na akcje przez głupotę innych ludzi szkoda słów ... Ja tam uważam, że mają naprawdę trudną i obciążającą pracę i szacunek im się za to co robią należy dobrze, że tutaj wszystko skończyło się dobrze
bo cudzy kundel na podwórku u mnie kozy chciał atakować ,2 kociaki wyciągnełam z pod kół samochodu kierowca by chyba mnie zatłukł gdybym o parę sekund później wpakowała się na szos
niestety przeszli dalej wiec jeszcze 1 thriller przynajmniej nas czeka.. tylko badz czujna monia;) a anita..serce rosnie..swoja droga przezylam szok ze ona w moim wieku.. myslalan ze starsza...
Poradźcie mi gdzie można kupić porządny karabin na kulki zabawkę dla siedmiolatka. Mój syn marzy o takim, dostał już dwa razy ale takie dziadostwo że jeden przy pierwszym użyciu się zepsuł a drugi nie działał wcale. Chodzi o taki karabin imitujący broń ( syn teraz walczy w AK . Wiem że temat kontrowersyjny czy dziecko powinno mieć takie zabawki, uprzedzam że wiem gdyby ktoś miał ochotę mnie uświadomić.
ja do tej pory byłam przeciwna ale z czasem nastawienie mi się zmieniło kupiłam chłopakom pistolety na naboje z przyssawską - jest szał w domu narysowali sobie tarczę na tablicy magnetycznej i strzelają całymi dniami kupowałam N-strike na allegro - całkiem porządne. Jest bardzo duży wybór.
Na jakie kulki? ASG jest zbyt niebezpieczny, chyba że pod okiem taty. Mają idealne repliki prawdziwych. A na wyjścia polecam zabawę laser tag, w Warszawie jest, u nas też.
@maliwiju -my kupowaliśmy w niby militarnym sklepie. Tzn nie z ostra bronią tylko wlasnie taka do zabawy na roznym poziomie zaawansowania w zabawie w strzelanki. Tam zazwyczaj pracują fachowcy-zapaleńcy. Potrafią doradzic
Komentarz
Miło się to czyta, ostatnio kilka razy słyszałam jaka to dobra szkoła, pewna praca, szybka emerytura... Trafiało mnie coś. Tym bardziej, że Bartek to strażak z powołania, pasjonat.
dobrze, że tutaj wszystko skończyło się dobrze
Witajcie!
@tryk, nie było mnie, bo pielgrzymowałam na Jasną Górę
A teraz na wyjeździe jestem bez netu w telefonie (drogi rooming )
Pozdrawiam z Luksemburga!
Mam nadzieję na jakąś wspólną wirtualną kawę w forumowym gronie.
A teraz odpoczywam fizycznie regenerując siły, odsypiając i lecząc zapalenie ścięgna
Poradźcie mi gdzie można kupić porządny karabin na kulki zabawkę dla siedmiolatka. Mój syn marzy o takim, dostał już dwa razy ale takie dziadostwo że jeden przy pierwszym użyciu się zepsuł a drugi nie działał wcale. Chodzi o taki karabin imitujący broń ( syn teraz walczy w AK .
Wiem że temat kontrowersyjny czy dziecko powinno mieć takie zabawki, uprzedzam że wiem gdyby ktoś miał ochotę mnie uświadomić.
ale z czasem nastawienie mi się zmieniło
kupiłam chłopakom pistolety na naboje z przyssawską - jest szał w domu
narysowali sobie tarczę na tablicy magnetycznej i strzelają całymi dniami
kupowałam N-strike na allegro - całkiem porządne. Jest bardzo duży wybór.