Jesli taki juz istnial albo istnieje, to przepraszam ale i tak go zakladam
Mozna tu polecac sprawdzone na sobie kosmetyki i wszelakie produkty upiekszajaco-pachnace ale i pytac o rozne duperele, trzymajac sie z grubsza tematu oczywiscie.
No to ja zaczynam. Mam pytanie: czy ktoras z Was moze polecic lakiery do paznokci Sally Hansen? Sa troche bardzo drogie i robie juz zakusy na taki jeden wymarzony kolor ale jakos zal wydac 35 zl.- duza flaszeczka albo 16 mniejsza. Ale jak powiecie, ze mialyscie i lakier trzyma sie jak glupi i ze warto- to pojde va bank.
Komentarz
A sklepowych kosmetyków nie będę polecać bo raczej nie stosuje, ale polecić mogę robiony własnoręcznie balsam z wit k na cellulit, naprawdę dobry jest - tylko prania ciut więcej
O ludzie, o czym ja pisze...jestem tak dzisiaj zmeczona, ze moge tylko o takich bzdurach gadac. Nie mam nawet sily wlaczyc telewizora chociaz moj program sie zaczal 10 minut temu.
z olejem arganowym i kwiatem pomarańczy
aktualnie algi morskie i biała glinka
choć żele to u mnie w użyciu tylko jak czas goni, normalnie to stosuję mydła, które przywożę sobie z TR i teraz z Egiptu, do tego kessa i już
Peelingów dzieki kessie już robićnie trzeba
@Agmar
daj przepis na ten balsam
mi sie to w pelni eleganckie. Ja lubie zmieniac kolory, w zaleznosci tez od ubrania, humoru, cisnienia atmosferycznego.
wybaczcie nadmierną skromność, ale zawsze mówię że jedyne ladne co mam to dlonie i paznokcie.
odrost już straszył
chciała jeszcze potrzymać, ale nie pamiętam już czy ściagałam bo gdzieś szłam i nie wypadało mi straszyć paznokciem, czy poprostu już mnie odrost do szału doprowadzał
czasem sciagałam sobie ja po tygodniu nawet
paznokcie jakie miałam przed hybrydami takie mam teraz, nic mi nie zniszczyła hybryda
z tym, ze mam teraz problem z kciukiem przytryniłam w futrynę, i bedzie mi paznokieć schodził, więc bye bye hybrydy <szloch!!!!!>
a takie piękne kolory Semilac wypuścił na wiosnę <jeszcze większy szloch>