@kociara, dodam jeszcze że jakieś 15 lat temu byłam tam gdzie Ty. Nawet zagłosowałam na Tuska w 2005. Tak, macie to na piśmie. Ale po dyskusjach z przyjaciółmi, a szczególnie z jednym, doszłam do wniosku że bardzo się myliłam. Wtedy jeszcze w Internecie wszystkiego znależć nie można było
Moja rodzina została zmuszona, żeby dać łapówkę w szpitalu w Zdunowie, przez czekanie na forsę, dziadka o kilka dni za późno operowano, zmarł po operacji. Jaki moja ciocia ma dowód, że kilkanaście lat temu wręczyła łapówkę, gdzie z tym pójdzie? Zrobią z niej oszołoma, klamczuchę? Wcale się nie dziwię, że ludzie nie lecą z taką informacją.
Im ktoś więcej rozrabia tym bardziej udaje biednego w mediach. Za takie sędziowanie, to Pani sędzia powinna zmienić pracę. W Biedronkach na kasach brakuje sporo osób.
Nopaczpan Pewna sedzia, tez z poznania, miala zdaje się podobne zarzuty, min przewlekłość postępowań i ogólnie nie bardzo jej szlo. A teraz robi za odkrycie towarzyskie Kaczyńskiego a w wolnych chwilach za szefa Trybunału Konstytucyjnego.
Nopaczpan Pewna sedzia, tez z poznania, miala zdaje się podobne zarzuty, min przewlekłość postępowań i ogólnie nie bardzo jej szlo. A teraz robi za odkrycie towarzyskie Kaczyńskiego a w wolnych chwilach za szefa Trybunału Konstytucyjnego.
Dlatego duży sens miało hasło Cejrowskiego "wszyscy won".
Niestety gruba kreska Mazowieckiego ma ten efekt uboczny, że stworzyły się nietykalne koterie i robią co chcą. bez względu na sympatie polityczne.
Miejmy nadzieję, że po zmianie władzy nie będzie grubej kreski, a wszystkie przestępstwa zostaną rozliczone.
Mam nadzieję że będzie to też dotyczyć wszystkich opcji, a nie tylko jednej.
Chociaż nos mi podpowiada, że mimo pozornych waśni, wszyscy będą wszystkich kryli, a wszelkie rozliczania afer są tylko biciem piany ku uciesze gawiedzi. Za dużo poważnych Panów ma tu swoje poważne interesy.
Coraz ciekawiej. I tylko proszę nie pisać, że źródła, że to i owo. Wczorajsza cala akcja tylko dowodzi tego, że pis wcale nie chce wyjasnic tej afery, bo za dużo świństw, jakie robi obecna wladza doszłaby do suwerena
Aktualnie rząd ma znacznie poważniejsze problemy. Przy tym nie wątpię, że portal oko.press też będzie odszczekiwał. Gdyby sędziowie nie stanowili mafii popierającej opozycję, to w wyroku zasądzono by wysokie odszkodowanie za uwłaczanie godności Dariusza Drajewicza, Macieja Nawackiego i Rafała Puchalskiego. Ciekawa jestem ile skasowali "skruszeni sędziowie"?
Komentarz
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/afera-hejterska-jest-faktem-wyznaje-jeden-z-jej-uczestnikow/7dgkf92,79cfc278
Pewna sedzia, tez z poznania, miala zdaje się podobne zarzuty, min przewlekłość postępowań i ogólnie nie bardzo jej szlo. A teraz robi za odkrycie towarzyskie Kaczyńskiego a w wolnych chwilach za szefa Trybunału Konstytucyjnego.
I tylko proszę nie pisać, że źródła, że to i owo.
Wczorajsza cala akcja tylko dowodzi tego, że pis wcale nie chce wyjasnic tej afery, bo za dużo świństw, jakie robi obecna wladza doszłaby do suwerena
https://oko.press/sedziowie-sygnalisci-z-kasty-potwierdzaja-sledztwo-oko-press-i-onetu/
Ta sprawa została już wyjaśniona i nie ma sensu znowu czegoś wyjaśniać.
Aktualnie rząd ma znacznie poważniejsze problemy. Przy tym nie wątpię, że portal oko.press też będzie odszczekiwał. Gdyby sędziowie nie stanowili mafii popierającej opozycję, to w wyroku zasądzono by wysokie odszkodowanie za uwłaczanie godności Dariusza Drajewicza, Macieja Nawackiego i Rafała Puchalskiego.
Ciekawa jestem ile skasowali "skruszeni sędziowie"?