Myślę,że zaskoczeni to dopiero będziemy i to bardzo. Jak się okaże,na ile ten cholerny PiS pookradal państwo i jakie długi narobił. Bo raczej żadna siła nie odbierze tego, co pochomikowali.i pozapisywali na żony Żeby im ta kasa kółkiem w gardle stanęła złodzieje
@asiao Jakoś po 19, zaczepiła mnie pod kaplicą kobieta. I mówi mi, że widziała mnie przy wyborach. No i tak rozmawiamy, kobieta zaczyna tłumaczyć, że Polacy chodzą do Kościoła a głosują na PO. Pocieszyłam ja, że nawet jakby przyszli najbardziej antykościelni, to Bóg i tak jest wszędzie, a Kościoła nic nie pokona. Podziękowała mi.
Wierzę więc, że w kwestii aborcji tak łatwo nie będzie.
Myślę,że zaskoczeni to dopiero będziemy i to bardzo. Jak się okaże,na ile ten cholerny PiS pookradal państwo i jakie długi narobił. Bo raczej żadna siła nie odbierze tego, co pochomikowali.i pozapisywali na żony Żeby im ta kasa kółkiem w gardle stanęła złodzieje
@asiao Jakoś po 19, zaczepiła mnie pod kaplicą kobieta. I mówi mi, że widziała mnie przy wyborach. No i tak rozmawiamy, kobieta zaczyna tłumaczyć, że Polacy chodzą do Kościoła a głosują na PO. Pocieszyłam ja, że nawet jakby przyszli najbardziej antykościelni, to Bóg i tak jest wszędzie, a Kościoła nic nie pokona. Podziękowała mi.
Wierzę więc, że w kwestii aborcji tak łatwo nie będzie.
Temat aborcji już jest ustalony. Nie trzeba będzie go wprowadzać tylnymi drzwiami tylko frontem wejdzie.
Teraz nasze polskie zniewolone kobiety odzyskają wolnosc
No jakoś nie doceniły dobrobytu państwa PiS
Teraz będzie im lepiej.
No gorzej na pewno nie.
No jednak może być. Gorzej Jak wyjdzie,w jakim stanie są finanse i na ile ta mafia pisowska okradła nas wszystkich
Tak fakt. Pisiory kradły na potęgę i bez zahamowań. Mam na myśli, że kobietom gorzej być nie może. No, chyba że pod rządami konfy.
A konkretnie to które kobiety mają tak bardzo źle w Polsce. Rozumiem, że te co nie mogą zrobić aborcji na życzenie .. i które jeszcze nie mogą się realizować?
Teraz nasze polskie zniewolone kobiety odzyskają wolnosc
No jakoś nie doceniły dobrobytu państwa PiS
Teraz będzie im lepiej.
No gorzej na pewno nie.
No jednak może być. Gorzej Jak wyjdzie,w jakim stanie są finanse i na ile ta mafia pisowska okradła nas wszystkich
Tak fakt. Pisiory kradły na potęgę i bez zahamowań. Mam na myśli, że kobietom gorzej być nie może. No, chyba że pod rządami konfy.
A konkretnie to które kobiety mają tak bardzo źle w Polsce. Rozumiem, że te co nie mogą zrobić aborcji na życzenie .. i które jeszcze nie mogą się realizować?
Może te , które umarly w szpitalach, bo lekarze się bali zrobić to co powinni.
Niewielki. Jestem nauczycielem . Nie zarabiam nawet 4 tys na rękę.
3k to i tak nieźle. Nie za dużo, ale nieraz i mniej się brało.
To zobacz ile wynosi minimalna. Ja jestem dyplomowana i mam staż ,23 lata. Liczę na więcej niż 4 tys
Jeśli ktoś ma wyższe wykształcenie i przez 23 lata pracy nie jest w stanie zarobić 4.000 to albo jest nieudacznikiem albo nie wiem...Przecież magazynier więcej zarabia.
Niewielki. Jestem nauczycielem . Nie zarabiam nawet 4 tys na rękę.
3k to i tak nieźle. Nie za dużo, ale nieraz i mniej się brało.
To zobacz ile wynosi minimalna. Ja jestem dyplomowana i mam staż ,23 lata. Liczę na więcej niż 4 tys
Jeśli ktoś ma wyższe wykształcenie i przez 23 lata pracy nie jest w stanie zarobić 4.000 to albo jest nieudacznikiem albo nie wiem...Przecież magazynier więcej zarabia.
To stawki nauczyciela w Polsce. Tyle się zarabia w zawodzie nauczyciela. To nie jest kwestia nieudacznictwa. Takie są widełki. Tak się szanuje ludzi , którzy kształcą przyszłych lekarzy, inżynierów, prawników.
Można uciekać z zawodu i niestety wielu to robi, dlatego coraz więcej wakatów w szkoach
Sam tak uciekłem po paru latach i ro była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. I nie chodzi tylko o pieniądze ale i o środowisko. Większych megalomanów jak nauczyciele (no i może adwokaci) nie spotkałem. Ale, wracając do tematu, akurat nauczycielom PO monetą chyba sypnie więc będą na + po tych wyborach.
Komentarz
Jak się okaże,na ile ten cholerny PiS pookradal państwo i jakie długi narobił.
Bo raczej żadna siła nie odbierze tego, co pochomikowali.i pozapisywali na żony
Żeby im ta kasa kółkiem w gardle stanęła złodzieje
Jak wyjdzie,w jakim stanie są finanse i na ile ta mafia pisowska okradła nas wszystkich
Mam na myśli, że kobietom gorzej być nie może. No, chyba że pod rządami konfy.
A konkretnie kto kradł? Na pewno możesz podać nazwiska.
Tak się szanuje ludzi , którzy kształcą przyszłych lekarzy, inżynierów, prawników.