Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

pierogi, łazanki....

124»

Komentarz

  • Ja jeszcze o dyni.
    Dodaję ją do zapiekanek z makaronem doprawiając na słodko- kwaśno.
  • No to odświeżam wątek sprzed dwóch lat.:wink:
    Tak mnie te ostatnie wątki kulinarne natchnęły, że zaczęłam grzebać w archiwum.
    Jestem przy 90. wpisie i oderwać się nie mogę.
    Jak tylko odzyskam smak i węch natychmiast wypróbuję część z tego, co tu dziewczyny podały. image
  • Mi dzisiaj małżonka do roboty przyniosła...
    imgp3078.jpg
  • Chyba na jajkach od prawdziwych kur, że takie żółte?
    I pytanie drugie:
    Ty tak mało jesz, Tawowa tak mało gotuje, czy to tylko pierwsze podejście?
  • więcej się na jednym talerzu nie mieści :D
  • A po co te białe rękawiczki?
  • Bo Taw jest ze szlachty Dobrzyńskiej.:cool:
  • Ty tak mało jesz, Tawowa tak mało gotuje, czy to tylko pierwsze podejście?
    Czasami włączy mi się świniak ale zwykle Taw'owa ma lepszą przemianę materii.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.