ja kupiłam u tego sprzedawcy kpl. biały ażurek, bardzo ładny i cieplutki, bo chrzest był w listopadzie, do tego biały becik, też na all, ale teraz go nie widzę
Wanda ogromnie dziekuje!!! Postanowilam kupic nowe, bo zawsze dzieci maja uzywane, a skladalam pieniadze cala ciaze na ubranko. Na allegro nic mi sie nie podoba...
Najstarszy ma wlasnie koszule :bigsmile: i buty. Juz znalazlam mu wdzianko, gorsza sprawa z sukienka wizytowa i ciepla - caly dzien w domu hadlowym nic nie dal... wszystko oddzielnie sprzedawane i malo wizytowe...
Moje chłopaki mają takie właśnie szaty do chrztu. Javi miał jeszcze ładniejszą, taką, w której mój teść był chrzczony, ale na zdjęciach urody tego cudeńka kompletnie nie widać...
Tu zdjęcie Jurka w jego ubranku:
A dlaczego wstyd...? Zniszczone, czy co...?
Bo jeśli zdatne do użytku, to można do kontenera caritasowskiego wrzucić, albo do przykościelnego Caritasu oddać. My tak robimy z ubraniami, które się jeszcze do czegokolwiek nadają. Inne, cóż... Nie powinno tak być, ale idą w komin...
Nie mam komina wlasnie.
Glupia bylam ze rok temu sprzedalam za grosze cala pake z 300 ubran + 30 butow na allegro. Chcialam oddac, nie mialam komu.
Teraz pewnie by na forum sie rozeszlo, bo to same ciuchy zagramaniczne...
to z tym kontenerem dobry pomysl, ale Olesiu u mnie tylko ten kontener ... hmm no ten nie caritasu
Komentarz
Najstarszy ma wlasnie koszule :bigsmile: i buty. Juz znalazlam mu wdzianko, gorsza sprawa z sukienka wizytowa i ciepla - caly dzien w domu hadlowym nic nie dal... wszystko oddzielnie sprzedawane i malo wizytowe...
Jak dla mnie prezentował się super, mojej mamie też się podobał.
Lub spodnica granatowa lub czarna [bluzeczke biala mam]
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110585361275&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_500wt_1074
I właściwie takie 'unisex' ubranko mi się podoba, bo nie znam płci, a po porodzie zaraz zamierzamy chrzcić.
Tu zdjęcie Jurka w jego ubranku:
A czemu chłopcy nie są w niebieskim?
I gdzie jest do cholery czerwona wstążka?
Ad2. Poplułam na nią i przez lewe ramię podałam córce koleżanki, która wybierała się na maturę. Ale ciiii... żeby nie zapeszyć.
No... nie zmarnuje się zwłaszcza, że jedna siostra ma termin na grudzień, Taw'owa na marzec, a druga siostra na Kwiecień.
Daj mi adres na priva,to Ci go jakoś wyślę. Albo przyjedźcie.:cool:
â??BritaxÂ? Chaperone
â??ChiccoÂ? KeyFit
â??ChiccoÂ? KeyFit 30
â??CombiÂ? Shuttle 33
â??CoscoÂ? First Ride DX
â??CoscoÂ? Starter
â??EvenfloÂ? Discoveryâ??
â??EvenfloÂ? Discovery 5â??
â??EvenfloÂ? Embraceâ??
â??EvenfloÂ? Embraceâ?? 5
â??EvenfloÂ? Embraceâ?? 5 LX
â??EvenfloÂ? Serenadeâ??
â??GracoÂ? Safe Seat
â??GracoÂ? SnugRideÂ? Infant
â??GracoÂ? SnugRideÂ? 32
â??GracoÂ? SnugRideÂ? 35
â??Maxi-CosiÂ? Micoâ??
â??Peg PeregoÂ? Primo Viaggio
â??Peg PeregoÂ? Primo Viaggio SIP
â??Safety 1stÂ? Designer 22
bardzo poszukuje
Bo jeśli zdatne do użytku, to można do kontenera caritasowskiego wrzucić, albo do przykościelnego Caritasu oddać. My tak robimy z ubraniami, które się jeszcze do czegokolwiek nadają. Inne, cóż... Nie powinno tak być, ale idą w komin...
Glupia bylam ze rok temu sprzedalam za grosze cala pake z 300 ubran + 30 butow na allegro. Chcialam oddac, nie mialam komu.
Teraz pewnie by na forum sie rozeszlo, bo to same ciuchy zagramaniczne...
to z tym kontenerem dobry pomysl, ale Olesiu u mnie tylko ten kontener ... hmm no ten nie caritasu